Σάββατο 30 Απριλίου 2022

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΝΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Μπορούσαν και πολύ καλύτερα

 

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΑ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Έγινε για να γίνει μάλλον μια ακόμα εκδήλωση στην Αριδαία. Η ιδέα ήταν καλή , αλλά το αποτέλεσμα ασφαλώς δεν ήταν και το αναμενόμενο , αφού ο χρόνος της προετοιμασίας  ήταν μάλλον μικρός. Οι οινοπαραγωγοί της περιοχής που συμμετείχαν ήταν άψογοι στην παρουσία και την ποιότητα των κρασιών.

 

 Έλειπαν όμως τα σχετικά εδέσματα, η κατάλληλη μουσική με ζωντανή ορχήστρα. Ακόμα και τα ποτήρια για το κρασί τα χρέωνα οι σύμφωνα με την αφίσα διοργανωτές της ΔΗΚΕΑ ,  με το πρόσχημα να μην τα κλέψουν οι επισκέπτες  και επέστρεφαν  τα χρήματα ε την επιστροφή του ποτηριού. Επιλογή που δυσαρέστησε την πλειοψηφία , αφού με τον τρόπο αυτό , τους θεωρούσε   εκ προοιμίου ... κλέφτες.

 


 

Η συμμετοχή του κόσμου θα μπορούσε να είναι πολλαπλάσια , αλλά η προβολή ήταν σχεδόν ανύπαρκτη  .

Κύκλοι του δημάρχου δικαιολογούσαν τις  πολλές αδυναμίες της εκδήλωσης  στην βιασύνη του προέδρου της ΔΗΚΕΑ και της συζύγου του  να παρουσιάσουν έντονη δραστηριότητα , για να αποδείξουν ότι η επιλογή του ως προέδρου στην συγκεκριμένη  δημοτική επιχείρηση   ήταν πετυχημένη  και  να αρχίσουν να  να μετρούν προσωπικά εκλογικά οφέλη εν όψει των ερχόμενων εκλογών. Σε αυτό όπως άφησαν να εννοηθεί . ‘εχουν την πλήρη στήριξη του Δημάρχου που τους έχει δώσει το ελεύθερο  να κάνουν όσες εκδηλώσεις επιθυμούν .

 Ασφαλώς όλες οι εκδηλώσεις είναι καλοδεχούμενες , αρκεί να  τις παρακολουθεί όσο γίνεται περισσότερες  εκδηλώσεις. 

 

 

Συμμετείχαν οινοποιεία με  υψηλής ποιότητας κρασιά από τις επιχειρήσεις:

Κονάκογλου Winery, 

Ζινιδέος Winery, 

3 Γενιές Οινοποιείο Θωμαίδη, 

Mutsiouli Wines

 και Οινοποιείο Νιβουρλή.


















 



2 σχόλια:

  1. Πολύ καλη η διοργάνωση. Νομίζω πως αξίζει ένα μπράβο και από την εφημερίδα σας. Όσο για τά ποτήρια αυτό γίνεται παντού σε όλο τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ZAMTZHΣ ,TZAKPH, KAPAΣMANH ΓIANNOY, ΔEN EIΔA; ΓIATI TOYΣ EXOYN AΠEΞΩ ΠPOEΔPE;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)