Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Πέμπτη 12/5



 

Ηλιοφάνεια από το πρωί. Κατά τις μεσημβρινές ώρες λιακάδα με αραιές νεφώσεις. Το βράδυ ξαστεριά

 Ολοταχώς για καλοκαιρινές θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες με τον υδράργυρο να φτάνει ακόμη και τους 32 βαθμούς. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ο καιρός την Πέμπτη θα ξεκινήσει με ήλιο σχεδόν παντού, εκτός από κάποιες συννεφιές στα νότια όπως στην Κρήτη και την Πελοπόννησο, αλλά και κάποιες ομίχλες στα Επτάνησα.

Από το μεσημέρι και μετά της Πέμπτης η λιακάδα θα διατηρηθεί σχεδόν παντού, ενώ στην Ήπειρο στα δυτικά της Θεσσαλίας και στα ορεινά της Στερεάς ίσως έχουμε μπόρες και καταιγίδες.

Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί και μπορεί πολύ τοπικά να λασποβρέξει για λίγο.

Στην Αττική, η λιακάδα θα είναι αισθητή από το πρωί με λίγες συννεφιές στα βόρεια και τη θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ηλιοφάνεια και κάποιες συννεφιές, χωρίς φαινόμενα. Η θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς.

Την Παρασκευή αραιές συννεφιές θα έχουμε στις νοτιότερες περιοχές της Ελλάδας. Κάποιες λασποβροχές ίσως υπάρξουν στα δυτικά της Κρήτης και στα πολύ ανατολικά .

Το Σάββατο νέα σύννεφα από τα βόρεια θα καταφθάσουν στην βόρεια Ελλάδα και στα πιο ορεινά ίσως έχουμε φαινόμενα, ενώ την Κυριακή η αστάθεια από τα Βαλκάνια θα επηρεάσουν ένα μεγάλο μέρος στα βόρεια της χώρας.

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό της χώρας θα φτάσει την Παρασκευή στους 29 βαθμούς, το Σάββατο θα έχουμε 30 βαθμούς και τη Δευτέρα - Τρίτη θα ζεστάνει ακόμη περισσότερο.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)