Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Παρασκευή 13/5 (video)

 

 

 


 Ηλιοφάνεια με πιθανότητα για τοπικές ομίχλες το πρωί. Το βράδυ ξαστεριά με αραιές νεφώσεις


Ζέστη και την Παρασκευή σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου με την άνοδο της θερμοκρασίας να είναι ακόμη μεγαλύτερη τις επόμενες μέρες.

Ειδικότερα, από το πρωι και στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα έχουμε ηλιοφάνεια και οι συννεφιές θα καλύψουν την Πελοπόννησο, το νότιο Ιόνιο, την Στερεά και της κεντρικής - νότιας Θεσσαλίας.


Έντονη αστάθεια θα έχουμε στα δυτικά της Πίνδου όπου αναμένεται να έχουμε βροχές από το μεσημέρι και μετά.

Το βράδυ και τη νύχτα η όποια αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά και στη κεντρική Μακεδονία υπάρχει ένδειξη ότι θα βρέξει τοπικά.

Στην Αττική, θα έχουμε ηλιοφάνεια αλλά γρήγορα θα έχουμε συννεφιά, οι άνεμοι θα πνέουν 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε επίσης ηλιοφάνεια από το πρωί και τη νύχτα ίσως υπάρξει ένα πέρασμα με κάποιες μπόρες στην κεντρική Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 13 έως 26 βαθμούς.

Το Σάββατο η μέρα θα ξεκινήσει επίσης καλά, αλλά στα βόρεια σύνορα της χώρας θα έχουμε συννεφιές που θα δώσουν μπόρες και καταιγίδες. Η θερμοκρασία στους 29-30 βαθμούς.

Την Κυριακή τα σύννεφα αστάθειας θα κατέβουν νοτιότερα αλλά δύσκολα θα φέρουν κάποιο φαινόμενο. Ωστόσο στην αν. Μακεδονία και Θράκη χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να έχουμε χαλάζι όπως επίσης στην Ήπειρου και τα κεντρικά της Πελοποννήσου. Η θερμοκρασία στους 30 βαθμούς

Τη Δευτέρα, η αστάθεια θα παραμείνει στις ορεινές περιοχές της ΒΑ Ελλάδας. Η θερμοκρασία στους 31-32 βαθμούς.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι καλός με την θερμοκρασία στους 31 βαθμούς με αυξημένη υγρασία.

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)