Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Με ‘αρωμα γυναίκας τέταρτος συνδυασμός στην Αλμωπία




 

Ο Κύβος ερρίφθη. Ο τέταρτος συνδυασμός για τις ερχόμενες εκλογές στην Αλμωπία, φαίνεται ότι  πρόκειται να πάρει σύντομα σάρκα και οστά

. Εν ενεργεία αυτοδιοικητικοί , αλλά και παλαιότεροι , φέρονται να αποφάσισαν  την οριστική κάθοδό τους στις εκλογές .

Δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα  στον επικεφαλής , όμως οι πληροφορίες  ως επικρατέστερη φέρουν γυναίκα που είχε διατελέσει παλαιότερα Αντιδήμαρχος   και κατάγεται από την δυτική Αλμωπία. Οι ίδιοι εκτιμούν ότι υπάρχει μεγάλος χώρος που ασπάζεται τις απόψεις τους για την τοπική αυτοδιοίκηση. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένες λεπτομέρειες , παρά μόνο «φωτογραφίζονται» κάποια από τα στελέχη. Οι πρώτες επίσημες δηλώσεις αναμένονται το φθινόπωρο , χωρίς να αποκλείεται  το ενδεχόμενο να γίνει πιο νωρίς. Ο φερόμενος νέος συνδυασμός είναι  βέβαιο ότι θα φέρει αρκετές αλλαγές και ανακατατάξεις. Μάλιστα καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε υπάρχοντες συνδυασμούς.


 

4 σχόλια:

  1. Αν είναι γυμνασμένη και δεν έχει κυτταρίτιδα... Θα τη στηρίξω όσο μπορώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου είπε κανείς ότι θέλει την υποστήριξη ηλίθιων;

      Διαγραφή
  2. Και γυμνασμενη να είναι και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας ποιος σου είπε ότι θα ασχοληθεί με κομπλεξαρες σαν εσένα;; Ελπίζω εσύ να είσαι γυμνασμενος χωρίς προγουλι χαλάρωση μυωπία η ακόμα χειρότερα να είσαι φτωχός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας δούμε μία φορά και γυναίκα Στ' Αλμωπία δήμαρχο γιατί όλοι αυτοί άχρηστοι βγήκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)