Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Νέο επικίνδυνο «παιχνίδι θανάτου» εφήβων στον Βόλο με αυτοκίνητα

Νέο επικίνδυνο «παιχνίδι θανάτου» εφήβων στον Βόλο με αυτοκίνητα
 
 
Ένα νέο επικίνδυνο challenge εφήβων προκαλεί ανησυχία στον Βόλο. Τι αναφέρει η σοβαρή καταγγελία.

Μαρτυρίες οδηγών από τον Βόλο φέρνουν στο φως υποψίες για ένα νέο επικίνδυνο «παιχνίδι θανάτου», όπου έφηβοι πετάγονται μπροστά σε αυτοκίνητα για να δείξουν πόσο ατρόμητοι είναι.

Το θέμα ήρθε στην επικαιρότητα μέσω μιας καταγγελίας που έγινε χθες στην εκπομπή «Live News» του MEGA. Στο συγκεκριμένο «challenge», μόλις νυχτώσει, έφηβοι πετάγονται μπροστά στις ρόδες των ανυποψίαστων οδηγών που περνούν και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι μεγάλος. Τρομοκρατημένοι είναι οι οδηγοί στην πόλη, ειδικότερα εκείνοι που οδηγούν σε σκοτεινούς δρόμους, μιας και έχουν ελάχιστο χρόνο αντίδρασης.

Την προσωπική του περιπέτεια εξιστόρησε ο Βασίλης Καλλίας, εκπαιδευτής οδηγών και κάτοικος Βόλου. Όπως είπε, παραλίγο να πατούσε ένα παιδί που πετάχτηκε μπροστά του:

«Ένα αγόρι πέρασε και προκαλούσε τα αυτοκίνητα.»

«Πιστεύω πως έχει πάρει διαστάσεις» πρόσθεσε.

«Ένα κορίτσι που ήταν σε μια ομάδα, δυο τριών παιδιών, φορώντας την κουκούλα της, πέρασε κάθετα τον δρόμο χωρίς να ελέγξει αριστερά και δεξιά. Το περιστατικό ήταν λες και έβλεπες αμερικάνικη ταινία. Σαν μια διαδικασία μύησης, μιας ομάδας παιδιών» είπε επίσης ο ίδιος.

Ο ίδιος τόνισε, τέλος, πως οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και πάντα να έχουν την προσοχή τους στον δρόμο, καθώς το επικίνδυνο «παιχνίδι» δυστυχώς βρίσκει μιμητές. 

Πηγή: ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)