Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Γυρίζουν την πλάτη στον Δήμο Αλμωπίας οι καλλιτέχνες της περιοχής


 

 

Αποφασισμένοι και αγανακτισμένοι φέρονται οι καλλιτέχνες της Αλμωπίας  οι οποίοι και μάλλον θα αρνηθούν να πα΄ρουν μέρος σε εκδήλωση που θέλει να κάνει η ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας.

Αρχικά  ενημέρωσε τους καλλιτέχνες ότι πρόκειται για φιλανθρωπική εκδήλωση   και οι καλλιτέχνες προσφέρθηκαν με μεγάλη προθυμία να συμμετάσχουν . Στην συνέχεια όμως άρχισαν να τα «μασάνε» και να αλλάζουν τροπάριο υποστηρίζοντας ότι η ΔΗΚΕΑ δεν μπορεί να κάνει τέτοιες εκδηλώσεις. Κάλεσε τους καλλιτέχνες να βάλουν κουτιά και να μαζευτεί κάποιο  χρηματικό ποσό. Στο μεταξύ οι καλλιτέχνες έμαθαν ότι η ΔΗΚΕΑ προ εκτίμησε το κόστος συμμετοχής των καλλιτεχνών με ένα συμβολικό ποσό συμμετοχής που συνολικά έφτανε για όλους στις 5 χιλ. Ευρώ.

Η ΔΗΚΕΑ στην συνέχεια, όπως  πληροφορήθηκαν,   δεν ήθελε να τους καταβάλλει κανένα ποσό , ρωτώντας εύλογα που θα πάνε αυτά τα χρήματα χωρίς να πάρουν καμιά απάντηση. Η αντιμετώπισή τους δε από τον πρόεδρο και την σύζυγό του, που φέρεται να κινεί τα νήματα, ήταν πλήρως απαξιωτική και ταπεινωτική.

Για τον λόγο αυτό πλέον φέρονται  να μην θέλουν καμία
συνεργασία  μαζί τους. Δεν αποκλείεται αργότερα οι τοπικοί καλλιτέχνες να διοργανώσουν  δωρεάν εκδήλωση για τον κόσμο της περιοχής

 

2 σχόλια:

  1. Γιατί πλέον δεν τους εμπιστεύονται κανείς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I.dexies.dzepes.xorane.poli.prama.➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)