Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Ελληνική Ανατροπή: Νέο κόμμα με πρόεδρο τον Πάρι Κουρτζίδη

Ελληνική Ανατροπή: Νέο κόμμα με πρόεδρο τον Πάρι Κουρτζίδη
 
 
 
Στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκε ο νέος κοινωνικο-πολιτικός συνασπισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΕΛΑ).

Παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη ο νέος κοινωνικο-πολιτικός συνασπισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΕΛΑ), με πρόεδρο τον δημοσιογράφο, Πάρι Κουρτζίδη.

Στο νέο κόμμα έχουν ήδη προσχωρήσει και συμμετέχουν το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» που ίδρυσε ο Γιώργος Τράγκας (και παραμένει εκλεγμένος πρόεδρος ο κ. Κουρτζίδης), τα «Λιοντάρια-Συνέργεια για την Ελλάδα» του Μιχάλη Χαραλαμπίδη (ο οποίος συμμετείχε στην επταμελή ομάδα που συνέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ στο Μόναχο τον Αύγουστο του 1974), ο πολιτικός συνασπισμός «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ» του Κώστα Ντάλιου (αποτελείται από το κόμμα ΛΕΥΚΟ και κοινωνικοπολιτικά κινήματα όπως το «Διεθνές Κίνημα Γυναικών», το Kίνημα «ΡΑΠΕΡ», το «Διεθνές Κίνημα ΑΜΕΑ», το Κίνημα των Ελλήνων Ομογενών, το Κίνημα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ρομά, η «Διεθνής Ένωση Χρηστών Τηλεπικοινωνιών – Ένωση Οικοτεχνών-Χειροτεχνών, το «Κίνημα Πολιτών για την Ασφάλειά τους» και η «Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων»), καθώς και το «Κόμμα ΑΜΕΑ» του Ιωάννη Κοντογιάννη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας.

Στην «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» έχουν επίσης ενταχτεί οι Χρόνης Δαμιανίδης (υποψήφιος βουλευτής Βέροιας), Ζωή Νασίκα (υποψήφια βουλευτής Λάρισας), Μαργαρίτα Αβραντίνη (υποψήφια βουλευτής Β’ Πειραιά) και ο Χρήστος Αναστασίου από την Ένωση Κεντρώων. Επίσης, ο κ. Σοφοκλής Βλαστάρης, ο οποίος είναι ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβητικών (ΕΛΟΔΙ) και πρόεδρος του Σωματείου Διαβητικών Νομού Σερρών, ενώ στους άτυπους συμβούλους του προέδρου του «ΕΛΑ», κ. Πάρι Κουρτζίδη, προστέθηκε μετά την επίσημη παρουσίαση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών φορτηγών, Απόστολος Κενανίδης.

Ακόμη στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο πρώην νομάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην βουλευτής, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση να είναι στο ψηφοδέλτιο της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, καθώς ως Έλληνας του Πόντου διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, τόσο με τον κ. Πάρι Κουρτζίδη (από την εποχή που ο πρόεδρος του «ΕΛΑ» ήταν πολιτικός συντάκτης), όσο και με κορυφαία στελέχη του «ΕΛΑ» στη Μακεδονία.
Ο Δημήτρης Βάνης, Υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Περιφερειακός Σύμβουλος.
Ο Γιάννης Κουργιανίδης, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής δημοτικής παράταξης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)