Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Υποκρισία Μητσοτάκη: Ξέχασε τον εξωγήινο στον Υμηττό και θυμήθηκε τους γονείς ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιών (video)

Πριν από τρία χρόνια και ενώ καθόταν στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε λάβρος στη Βουλή για να καταψηφίσει τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου, ένα πρωτοποριακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα είχε αφήσει ενεούς τους βουλευτές και τους πολίτες καθώς είχε επικαλεστεί έναν εξωγήινο για να δικαιολογήσει τη θέση της ΝΔ κατά του νομοσχεδίου.

«Μπήκα στον κόπο να μιλήσω με έναν ειδικό, κάτι που αμφιβάλλω αν έχετε κάνει εσείς ή ο πρωθυπουργός. Μου διηγήθηκε μια ιστορία για ένα παιδί που ζήτησε αλλαγή φύλου γιατί ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος. Με το νομοσχέδιό σας αυτός ο άνθρωπος μπορεί να προβεί σε αλλαγή ταυτότητας φύλου και αυτό να το βρει μπροστά του στη ζωή» είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην απέλπιδα προσπάθειά του να υποστηρίξει την αντίθεσή του στη νομική ταυτότητα φύλου.


Τρία χρόνια μετά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός κάνει δήλωση on camera και κουνάει το δάκτυλο στους γονείς των ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιών λέγοντάς τους να μην σταματήσουν να τα αγαπούν.

«Ως πατέρας, απευθύνομαι, σήμερα, στους γονείς των ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιών. Για να τους ζητήσω το προφανές: να μη σταματήσουν ποτέ να τα αγαπούν και να τα στηρίζουν. Αλλά και ως Πρωθυπουργός δεσμεύομαι ότι δεν θα αφήσω κανέναν μόνο του σ’ αυτόν τον αγώνα ελευθερίας και ισότητας».

 

2 σχόλια:

(3)