Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Τρίτη 21/6 (video)



 

 

 Ηλιοφάνεια από το πρωί. Η θερμοκρασία ανεβαίνει λίγο. Το βράδυ ξαστεριά


Με πολλά… σκαμπανεβάσματα ο καιρός τις επόμενες μέρες με τον Σάκη Αρναούτογλου να υπογραμμίζει ότι θα έχουμε όλα τα φαινόμενα.

Ειδικότερα, από το πρωί της Τρίτης θα έχουμε ηλιοφάνεια όμως από το απόγευμα και μετά θα έχουμε μπόρες στα ορεινά της Θράκης. Οι άνεμοι θα θα είναι ΒΔ στο Ιόνιο και στις Κυκλάδες δυτικούς ανέμους έως 4 μποφόρ και όσο πιο ανατολικά ακόμη και 6-7 μποφόρ. Η δε θερμοκρασία το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα φτάσει και τους 35 βαθμούς. Στα νησιά του Αιγαίου έως 29 βαθμούς και στο Ιόνιο έως 31.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια και τη νύχτα ξαστεριά. Η θερμοκρασία από 21 έως 36 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε επίσης ήλιο από το πρωί και τοπικές συννεφιές στους ορεινούς όγκους. Οι άνεμοι εξασθεσνισμένοι και η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Την Τετάρτη θα ξεκινήσει με περισσότερη ζέστη, ενώ στα ΒΑ θα έχουμε αστάθεια και από το απόγευμα ίσως έχουμε μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία στην ηπειρωτική χώρα έως 38 βαθμούς. Στα νησιά του Αιγαίου στους 30.

Την Πέμπτη θα έχουμε την πιο ζεστή χώρα όχι όμως στις ΒΑ περιοχές. Σε Θράκη και ανατολική Μακεδονία ίσως έχουμε ακόμη και μπουρίνι. Η θερμοκρασία από τη Θεσσαλία και νοτιότερα θα φτάσει στους 40 βαθμούς και τοπικά ακόμη και 42 βαθμούς.

Στη δυτική Μακεδονία θα έχουμε και λίβα, καυτό άνεμο, που θέλει προσοχή.

Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε θερμό άνεμο και άνοδο της θερμοκρασίας.

Την Παρασκευή θα έχουμε λίγα σύννεφα στα ΒΑ, τα οποία θα φέρουν νέα φαινόμενα. Η θερμοκρασία πέφτει και στην ηπειρωτικά Ελλάδα θα φτάσει έως 33 βαθμούς. Στους 34 στο Ιόνιο και στην Κρήτη.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)