Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

 

 ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ;

 

Στο ένα πόδι στέκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση , μετά την φοβερή απόφαση της παράταξης του Δημάρχου Αλμωπίας  να ζητήσει να δοθεί ενίσχυση 5. 000 ευρώ τουλάχιστον σε κάθε παραγωγό , για τις ζημιές από το χαλάζι και τις βροχές.

Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να αναζητηθούν χρήματα από την ευρωπαϊκή ένωση, τον ΑΡΗ ,το φεγγάρι και άλλους πλανήτες. Από την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να ανοίξει ειδική πλατφόρμα   cherry full pass.batsis. gov για να κάνουν αίτηση οι ενδιαφερόμενοι.


 

Τρόποι πίστωσης της οικονομικής ενίσχυσης

Το επίδομα κερασιού  πιστώνεται στον δικαιούχο είτε:

σε ψηφιακή χρεωστική κάρτα, που εκδίδεται ειδικά για τον σκοπό αυτόν από τράπεζα ή
σε τραπεζικό λογαριασμό επιλογής του.

Διαδικασία πίστωσης σε τραπεζικό λογαριασμό

  • Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των αιτήσεων, οι δικαιούχοι μπορούν να ζητούν την πίστωση του επιδόματος σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής τους.
  • Ο δικαιούχος μπαίνει στην πλατφόρμα με τους κωδικούς taxisnet, συμπληρώνει και επικαιροποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας του (email, κινητό τηλέφωνο ,ΟΣΔΕ) ενώ συμπληρώνει και τον αριθμό του προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού του και αιτείται την πίστωση του σχετικού ποσού στον λογαριασμό αυτόν.

Μετά την ολοκλήρωση της αίτησης και εφόσον επαληθευθεί η ιδιότητά του ως δικαιούχου, η Κοινωνία της Πληροφορίας διαβιβάζει εγκριτική απόφαση στην τράπεζα για τον σκοπό της πίστωσης του ποσού της οικονομικής ενίσχυσης, και εν συνεχεία εμβάζει, στο πιστωτικό ίδρυμα το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στον δικαιούχο.

 Στο τέλος βγαίνει η εξής ένδειξη με το ποσό
:

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)