Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Πέμπτη 23/6 (video)

 

 

 Η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και ζέστη. Κατά τη διάρκεια των μεσημβριών ωρών θα αναπτυχθούν σύννεφα που πιθανόν να προκαλέσουν σύντομης διάρκεια μπόρες ή τοπικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα εξασθενούν


Με αρκετά σκαμπανεβάσματα ο καιρός της Πέμπτης. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου αν και η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά, στην ΒΑ Ελλάδα θα έχουμε χαλάζι και μπουρίνια.

Ειδικότερα, από το πρωί της Πέμπτης θα έχουμε ηλιοφάνεια παντού και ζέστη, ενώ από το μεσημέρι και μετά στη βόρεια Ελλάδα θα έχουμε έντονη συννεφιά. Έτσι σε περιοχές όπως Θράκη, Αν. Μακεδονία και Κεντρική Μακεδονία θα εκδηλωθούν διάσπαρτα έντονα φαινόμενα με βροχές, χαλάζι και μπουρίνια. Το βράδυ ο καιρός θα φτιάξει και δεν αποκλείονται φαινόμενα στην Κεντρική Μακεδονία.

Η θερμοκρασία την Πέμπτη θα φτάσει τους 40-41 στα ηπειρωτικά και στην Θράκη έως 29 βαθμούς. Στην κεντρική Μακεδονίας στους 34 βαθμούς, στο Ιόνιο στους 35 και στο Αιγαίο στους 31.

Στην Αττική θέλει προσοχή ο δυτικός άνεμος και χρειάζεται προσοχή στην Κόρινθο. Η θερμοκρασία από 27 έως 38 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αν και αρχικά θα έχουμε ηλιοφάνεια, η αστάθεια δεν θα αργήσει με αποτέλεσμα να έχουμε καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς.

Την Παρασκευή φαινόμενα θα έχουμε στη βόρεια Ελλάδα και θα επηρεαστούν η Θεσσαλία, η Μακεδονία και η Θράκη, ενώ οι βόρειοι άνεμοι ρίχνουν την θερμοκρασία στους 33 βαθμούς.

Το Σάββατο θα έχουμε μικρής διάρκειας αστάθεια στη Βόρεια Ελλάδα και τα φαινόμενα θα επαναληφθούν τόσο την Κυριακή, όσο και την Δευτέρα.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)