Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Εικόνες ντροπής στα βραβεία Mad 2022: Άγριο ξύλο μεταξύ Snik, Light και των… μπράβων τους

https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2022/06/mavma22-1024x616.jpg 

 Σε αρένα μετατράπηκε το βράδυ της Τετάρτης το κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do κατά την απονομή των βραβείων Mad 2022 όταν οι τράπερ Snik και Light πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας πρωτοφανής καβγάς ανάμεσα στους δύο και τους… συνοδούς τους.

Στο περιστατικό ήταν παρών -σύμφωνα με μαρτυρίες-και ένας ακόμη τράπερ, ο Trannos. Πρόκειται για εικόνες ντροπής μπροστά στα μάτια χιλιάδων μικρών παιδιών που βρέθηκαν στην εκδήλωση για να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες κι αντί γι’ αυτό βρέθηκαν μπροστά σε πρωτοφανείς σκηνές βίας.

 Ο λόγος που ξεκίνησε ο καβγάς δεν είναι γνωστός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται πως ο Snik και ο Light πιάστηκαν στα χέρια και προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. Κι ενώ έδειχναν πως οι δύο καλλιτέχνες ηρέμησαν μετά από λίγο ένας νέος τσακωμός χάλασε ξανά την μουσική βραδιά. Αμέσως έτρεξαν στο σημείο οι άντρες της ασφάλειας του χώρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι δύο άντρες αποχώρησαν ένας ένας από τον χώρο και στη συνέχεια ο Light αποχώρησε από το μουσικό event μαζί με τη σύντροφό του.

 Η εκδήλωση διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά και αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκε ο Θέμης Γεωργαντάς. «Σας ευχαριστούμε πολύ πού είστε μαζί μας και σας ζητάμε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις. Ένα μεγάλο χειροκρότημα πραγματικά για όλους εσάς! Σας ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ. Η βραδιά συνεχίζεται ακάθεκτη με ακόμα περισσότερη ενέργεια», είπε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης.

O Light ο οποίος επέστρεψε στην σκηνή ανέβηκε και ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι δέχθηκε επίθεση και αμύνθηκε.

 

Από την πλευρά του ο Snik με stories στο Instagram μετά το επεισόδιο έψαχνε τον Light.


Τα ξημερώματα της Πέμπτης τα Mad Video Music Awards κοινοποίησαν στα social media την εξής ανακοίνωση: «Tα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

 

 Πηγή: documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)