Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Τόσα καταλαβαίνει , τόσα κάνει


 Εχεις δίκιο δήμαρχε. 'Αδικα χάνει ο κόσμος τον καιρό του . Τόσα καταλαβαίνεις , τόσα κάνεις. Μετά από την γενική ανησυχία και τις δυνατές φωνές ακόμα και των βουλευτών του κόμματός σου, κατάλαβες ότι υπάρχει πρόβλημα με το κεράσι . Κάτι είναι και αυτό. ' 'Επρεπε να σας ξυπνήσει ο Μπίνος  και να πάρει φωτιά ο πισινός σας. Αλλά και πάλι τα κάνατε  ΥΠΕΡΟΧΑ  σε αυτό που έχετε μοναδική ικανότητα . Δηλαδή ΜΑΝΤΑΡΑ .  Ακόμα και οι 23 πρόεδροι που ήταν παρόντες  και σας άκουγαν ,  γελάνε. Από μέσα τους όμως σίγουρα κλαίνε  με το τενεκεδαριό που 'έμπλεξαν . 

Εδώ και τόσες μέρες ο κόσμος καίγεται. Βουλευτές και γεωπόνοι κάνουν παρέλαση και σεις δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα. 

Ευτυχώς δηλαδή που δεν είστε και ενάντια στα συμφέροντα του τόπου και της πατρίδας.  

Δυστυχώς  ΕΔΩ ΖΕΙΤΕ στην καρακοσμάρα σας.  Και Δυστυχώς  πρέπει να το υποστεί ο τόπος μέχρι να τελειώσει ο προβλεπόμενος από τον νόμο χρόνος σας. 

 Σας ευχόμαστε και άλλες τέτοιες γόνιμες  συσκέψεις που δίνουν τροφή στο τύπο. 




 



2 σχόλια:

  1. Δηλαδή,τι λάθος έκανε ο Δήμαρχος,που δεν το βλεπουμε όλοι εμείς και το βλεπεις μόνο εσύ;δηλ.να εδειχνε αδιαφορια;κατά την άποψη μου,το λαθος του ήταν,που μετρίασε την γελειοποίηση του Μπίνου.Δυστυχως όμως,Κε Σαμαντη,δεν είδα κανένα δημοσίευμα σας,που έστω και ευγενικά ,να προτρεπατε τον όψιμο φίλο σας,να μη γελιοποιειτε επισκεπτόμενος κτήματα κερασοπαραγωγων,εξαπατώντας τους παραγωγούς,αν και νομίζω,όλοι χλεύασαν την ελεεινή γραφικότητα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφικοί είστε εσείς που τα ρίχνετε στον Μπίνο ακόμη και αν κάνει απλή παρέμβαση. Είναι αντιπολίτευση και ΚΑΛΑ κάνει και αναδικνύει τα θέματα της Περιοχής. Ποιος απο όλους του τεμπέληδες ειδικούς συνεργάτες να είσαι εσυ?

      Διαγραφή

(3)