Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Τιάγκο Ντάντας

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Τιάγκο Ντάντας

O Τιάγκο Ντάντας έρχεται με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο, καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπενφίκα.

Ο Τιάγκο Ντάντας προβάρει τα «ασπρόμαυρα» του ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται να πάρει το αεροπλάνο από τη Λισαβόνα για να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μεταγραφής του από την Μπενφίκα, αφού πρώτα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιο δανεισμού του.

Όπως έγραψε το Gazzetta από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (22/6) το θέμα του 21χρονου Πορτογάλου μέσου ήταν σε προχωρημένο στάδιο και απέμεναν κάποιες τελευταίες επαφές του Ζοσέ Μπότο για να κλείσει οριστικά το «deal» με τους «Αετούς της Λισαβόνας».

   

Η συμφωνία για τον δανεισμό του Ντάντας για τον επόμενο χρόνο είναι δεδομένη και το μόνο που απομένει είναι να καθοριστεί το ύψος της ρήτρας που θα μπει από πλευράς της Μπενφίκα σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ θελήσει να αγοράσει τα δικαιώματα του νεαρού χαφ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για το ποιος είναι το παιδί-θαύμα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και ένας διακαής πόθος του Ζοσέ Μπότο, που τον γνωρίζει από τα πρώτα βήματα, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο θέμα του Gazzetta.

 Πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)