Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Αντίο Εκπαιδευτικά Κενά!

🎯

Ο Καλύτερος Συνεργάτης Των Γονέων Για Την Εκπαίδευση Των Παιδιών

Είσαι γονιός και αισθάνεσαι ότι το παιδί σου έχει μείνει πίσω στους βαθμούς του; Βρίσκεσαι σε δίλημμα σχετικά με το ποια μέθοδος εκμάθησης ταιριάζει πιο πολύ στο δικό του προφίλ; Εάν δεν έχεις κατασταλάξει ακόμη μεταξύ φροντιστηρίου ή ιδιαίτερου μαθήματος (το παραδοσιακό δια ζώσης ή εξ αποστάσεως-online), είμαστε εδώ να σου δώσουμε τη λύση στα χέρια κυριολεκτικά με ένα κλικ!

Εμπιστεύσου το μέλλον της φροντιστηριακής εκπαίδευσης! Είμαστε ο βοηθός της επιτυχίας σου

Αν πιστεύεις ότι το παιδί σου χρειάζεται παραπάνω βοήθεια είτε στα μαθήματα του σχολείου είτε στην εκμάθηση μιας νέας ξένης γλώσσας, η αναζήτηση του πλέον κατάλληλου εκπαιδευτικού που θα το πλαισιώσει και θα του δώσει τα σωστά εφόδια για να πετύχει δε χρειάζεται να είναι πολύπλοκη και χρονοβόρα. 

Η διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης μπορεί να σου εξασφαλίσει μια επιτυχημένη σχολική χρονιά, ενώ παράλληλα λαμβάνει υπόψιν τις εξατομικευμένες ανάγκες του μαθητή, δημιουργώντας ένα προσωπικό πλάνο διδασκαλίας ανάλογα με το επίπεδό του. Είναι μια καινοτόμος μέθοδος διδασκαλίας διαδικτυακών (online) ιδιαίτερων μαθημάτων που στόχο έχει την άμεση επαφή με το παιδί ακόμη και αν αυτό βρίσκεται στην άνεση του σπιτιού του και της οθόνης του, μακριά από τον καθηγητή. Και όλα αυτά με το πρώτο μάθημα να είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία δέσμευση!

Πώς λειτουργεί η διαδικασία;

Η διαδικασία για να κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα και να ξεκινήσει το παιδί σου τα μαθήματα είναι πανεύκολη. 

1. Συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος  τηλεφωνική επικοινωνία ➤ αξιολόγηση των αναγκών του μαθητή  εύρεση του κατάλληλου εκπαιδευτικού

2. Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα  ατομικά σχεδιασμένο πλάνο διδασκαλίας  ενημέρωση από τον καθηγητή  επιλογή συνδρομητικού πακέτου

3. Ξεκινά η συνεργασία μέσω της πλατφόρμας!


Ως γονέας, είναι φυσικό να θέλεις το καλύτερο δυνατό για το παιδί σου. Με τη πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης εξασφαλίζεις ατομικά σχεδιασμένο πλάνο διδασκαλίας ενώ παράλληλα είσαι διαρκώς ενημερωμένος για τη πρόοδο του παιδιού σου μέσω του προσωπικού συμβούλου εκπαίδευσης και της διαφανούς επικοινωνίας που ακολουθεί η πλατφόρμα. 

Το τρίπτυχο της επιτυχίας στο οποίο βασίζεται η πλατφόρμα είναι: 
 1-1 μαθήματα με τον καθηγητή Ευελιξία χώρου και χρόνου Διαδραστική μάθηση με σύγχρονα εργαλεία της πλατφόρμας


Διαδικτυακά ιδιαίτερα: Ποια είναι τα υπέρ από ένα ομαδικό φροντιστήριο;

Αναρωτιέσαι ή μπορεί ίσως να είσαι διστακτικός για την αποτελεσματικότητα αυτής της μεθόδου διδασκαλίας; Η τηλεκπαίδευση είναι κάτι καινούργιο για τα δεδομένα της Ελλάδας, ωστόσο έχει αρκετά πλεονεκτήματα, πόσο μάλλον όταν αυτή γίνεται στη μορφή ιδιαίτερου μαθήματος σε σύγκριση με το ομαδικό φροντιστήριο.

Αν, για παράδειγμα, δε μένεις σε αστική περιοχή αλλά σε απομακρυσμένη επαρχιακή περιοχή ή σε νησί, είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει πληθώρα επιλογών. Τα οργανωμένα φροντιστήρια μπορεί να είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού ή ακόμη να είναι ελλειπή όσον αφορά την ολιστική προσέγγιση στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό.

Μια πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης μπορεί να δώσει τη λύση στους γονείς οι οποίοι ενδεχομένως δεν έχουν αυτή τη γεωγραφική δυνατότητα να στείλουν τα παιδιά τους σε ομαδικό φροντιστήριο. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα προτερήματα που έχει να προσφέρει στο παιδί σου και σε εσένα η πλατφόρμα;

 Άμεση και εξειδικευμένη επαφή με το παιδί
 Εντοπισμός αδυναμιών και καλύτερη αντιμετώπιση
 Λειτουργία καταγραφής μαθημάτων για μεγαλύτερη εξάσκηση
 Ευέλικτο ωράριο χωρίς να μετακινηθεί το παιδί
 Ακύρωση και επαναπρογραμματισμός μαθημάτων με ένα κλικ
 Συνεχής επικοινωνία με τους γονείς και ενημέρωση για την πρόοδο
 Ποιοτικός έλεγχος κατά τη διαδικασία επιλογής εκπαιδευτικών
 Πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε μία υπηρεσία (σχολικά & ξενόγλωσσα)
 Ασφαλείς και αυτόματες πληρωμές
 Ιδανικό για παιδιά που ντρέπονται, αποσπάται η προσοχή τους ή που τα αγχώνει η λογική του τμήματος

Οι συνεργάτες μας δραστηριοποιούνται και ειδικεύονται στα διαδικτυακά ιδιαίτερα μαθήματα από το Δημοτικό έως και το Λύκειο, καθώς επίσης και στις ξένες γλώσσες.

O γονιός μπορεί να έχει όλα τα δίδακτρα (ξενόγλωσσα + ιδιαίτερα για το σχολείο) συγκεντρωμένα σε μια πλατφόρμα, συνεπώς και καλύτερο έλεγχο του τι πληρώνει. Δώσε κι εσύ μία ευκαιρία στη πλατφόρμα και ξεκίνα σήμερα με το πρώτο μάθημα εντελώς δωρεάν! Πάνω από 11.000 εκπαιδευτικοί περιμένουν να σε γνωρίσουν και να βοηθήσουν στη σχολική πρόοδο του παιδιού σου. Μη χάνεις άλλο πολύτιμο χρόνο, κάνε την εγγραφή σου παρακάτω και ενημερώσου για ό,τι σε προβληματίζει τώρα! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)