Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Ο Τσίπρας για τη φωτογραφία Μητσοτάκη με χαμόγελα δίπλα στα καμένα: «Πάνδηλο έλλειμμα ενσυναίσθησης»

Ο Τσίπρας για τη φωτογραφία Μητσοτάκη με χαμόγελα δίπλα στα καμένα: «Πάνδηλο έλλειμμα ενσυναίσθησης»
«Ένα τους θέμα σοβαρό είναι η ανεπάρκεια. Ένα άλλο όμως ακόμη θλιβερότερο, το πάνδηλο έλλειμμα ενσυναίσθησης», έγραψε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πεντέλη.

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στις οποίες ο πρωθυπουργός φαίνεται να χαμογελά κατά τη διάρκεια της αυτοψίας που πραγματοποίησε στα καμένα από τη φωτιά της Πεντέλης.

«Τόσα χαμόγελα και τόση ευτυχία, τόσες ομαδικές φωτογραφίες χαράς με φόντο τα καμένα δεν έχω ξαναδεί», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο twitter και πρόσθεσε: «Ένα τους θέμα σοβαρό είναι η ανεπάρκεια. Ένα άλλο όμως ακόμη θλιβερότερο, το πάνδηλο έλλειμμα ενσυναίσθησης». 

 

 Πηγή: ieidiseis.gr

2 σχόλια:

  1. Βρε απατεώνα Ψευταρά Αλεξ.. Πινόκιο... Η φωτογραφία είναι πολύ παλαιότερη, απατεώνα με το μοντάζ πού ασχολεισαι τελευταία θα σε προσλάβει ο Σειρηνάκης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα γίδι! Πάρε να έχεις.
      1. https://www.candiadoc.gr/wp-content/uploads/2019/08/mitsotakis-9-768x427.jpg (από Candia Doc)
      2.https://i1.prth.gr/images/w880/_webp/files/2022-07-21/mitsotakis_penteli___1_.jpg (από Aftodioikisi.gr)
      Φτάνουν αυτά; Είδες γίδι; Ούτε εφσυν σου έβαλα ούτε αυγή.
      Α και που είσαι γίδι....
      Σειρηνάκη είπες; Αυτά τα τσοντοτέτοια τα ξέρει ο φίλος των μισών υπουργών ο Μένιος ο Φουρθιώτης και ο πρωθυπουργικός φίλος παιδοβιαστής Λιγνάδης.

      Διαγραφή

(3)