Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

«Ιερές» εξώσεις στο Κολωνάκι με δικαστική σφραγίδα

«Ιερές» εξώσεις στο Κολωνάκι με δικαστική σφραγίδα
 
Άλλο ένα θύμα του Airbnb στο Κολωνάκι- μετά την «αμαζόνα» του μπιντέ και τον «Πρίγκιπα» των κρυστάλλων ήρθε η σειρά του «μάγου» της Αλωπεκής.

Οι «ιερές» εξώσεις στο Κολωνάκι για χάρη του Airbnb έχουν την δική τους ιστορία!

Το iEidiseis αποκάλυψε ότι επί της Αλωπεκής 46 που ανήκει στην Μονή Πετράκη εκδιώχθηκαν και οι 13 ένοικοι των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας για να γίνουν Airbnb! Πιο εντυπωσιακή η τελευταία έξωση του ιδιοκτήτη που επί 32 χρόνια λειτουργούσε το φυσικοθεραπευτήριό του.

Η συγκεκριμένη έξωση επιτευχθεί με δυο δικαστικές αποφάσεις.

Το αρχικό δικαστήριο έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου του 2021 με Πρόεδρο την κυρία Κυριακή- Χαρίκλεια Παιδονόμου, η οποία και αποφάσισε την έξωση για απόδοση μισθίου λόγω λήξης σύμβασης ορισμένου χρόνου, ενώ η σύμβαση είχε μετατραπεί αυτόματα σε αορίστου χρόνου, εξού και η καταγγελία της Μονής Πετράκη στην αγωγή της για αορίστου χρόνου σύμβαση. Παρά όλα αυτά η συγκεκριμένη Δικαστής έβγαλε προσωρινά εκτελεστή την απόφαση και η έφεση προσδιορίστηκε το 2025!

Ο ενοικιαστής - φυσικοθεραπευτής του Κολωνακίου προσφεύγει και πάλι στο δικαστήριο αιτούμενος ανακοπή την πρωτόδικης απόφασης που είχε εκδώσει η κα Παιδονόμου μέχρι να εκδοθεί η τελεσίδικη απόφαση σε 2ο βαθμό στο εφετείο. Το αίτημα της ανακοπής συζητήθηκε την 01-06-2022 από την κα Σταυρούλα Μπόλου, η οποία απέρριψε το αίτημα κρίνοντας άμεσα εκτελεστή την αρχική προσωρινή απόφαση για έξωση του Φυσικοθεραπευτή.

Έτσι σε αντίθεση μα την υπόθεση Λιγνάδη που κρίνεται ένοχος για δύο ειδεχθή εγκλήματα αλλά αφήνεται ελεύθερος μέχρι να γίνει το Εφετείο, το ενοικιοστάσιο του φυσικοθεραπευτή κρίνεται «ορισμένου χρόνου», (τι και εάν η Μόνη Πετράκη αναφέρει ότι είναι «αορίστου χρόνου») και διατάσσει την έξωση του φυσικοθεραπευτηρίου από την «ιερή» πολυκατοικία.

Στις 12 Ιουλίου ο ενοικιαστής προσφεύγει εκ νέου στο δικαστήριο ζητώντας ανακοπή και εκείνο βγάζει επιτόπου απόφαση και εντός μίας ώρας εκτελείται παρουσία δικαστικού κλητήρα απωθώντας τους ασθενείς από το φυσικοθεραπευτήριο και αλλάζοντας κλειδαριές εγκλωβίζοντας τα ιατρικά μηχανήματα.

Η Μόνη Πετράκη αγνόησε τις εκκλήσεις του φυσικοθεραπευτή για παράταση της παραμονή του Ιατρείου επί της Αλωπεκής έως31 Δεκεμβρίου 2022, γεγονός που σχολιάζεται αρνητικά από ολόκληρη την γειτονιά κάθε ότι ο συγκεκριμένος φυσικοθεραπευτής είναι γνωστός και ως ο «μάγος» του Κολωνακίου.

Δ.Β.

Πηγή: ieidiseis.gr

1 σχόλιο:

  1. Άγιοι άνθρωποι! Ο Θεός να τους ανταποδώσει ό,τι κάνουν εκατό φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)