Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός το Σαββατοκύριακο 10 & 11/9 (video)



 

Με ηλιοφάνεια και ζέστη ο καιρός το επόμενο διήμερο. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα έχουμε αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας και συγκεκριμένα από το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε ήλιο.

Σύννεφα νωρίς το πρωί στο βόρειο Ιόνιο και στις παράκτιες περιοχές της Ηπείρου ίσως έχουμε τοπικές καταιγίδες, ενώ στα ΒΒΑ θα έχουμε επίσης κάποιες συνεφιές.

Από το μεσημέρι και μετά ο ήλιος θα κυριαρχεί σχεδόν παντού. Ωστόσο, στο εσωτερικό της Πελοποννήσου, τα ΒΒΔ της ηπειρωτικής Ελλάδα θα έχουμε συννεφιές και ίσως να αφήσουν στα ορεινά μικρής έκτασης καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ στο Ιόνιο και στο Κρητικό θα είναι δυτικός. Στο Αιγαίο θα είναι ΝΑ στα 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα αγγίξει ακόμη και τους 35 - 36 βαθμούς στα Ηπειρωτικά.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί και λίγα σύννεφα θα έχουμε στους ορεινούς όγκους. Η θερμοκρασία από 23 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη από το πρωί επίσης λιακάδα και το μεσημέρι θα έχουμε κάποιες συννεφιές και στα ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας θα έχουμε λίγες καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς.

Την Κυριακή ήλιος και καλοκαίρι παντού. Από το απόγευμα καταιγίδες στη Θράκη. Η θερμοκρασία 34-35 βαθμούς.

Την Δευτέρα έντονη αστάθεια με κάποιες καταιγίδες θα έχουμε σε Θράκη, ανατολική Μακεδονία, Χαλκιδική και Σποράδες. Η θερμοκρασία στους 30 βαθμούς.

Την Τρίτη τοπικά φαινόμενα θα έχουμε στις Σποράδες, ίσως και στην ανατολική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία σε πτώση εκτός από τα δυτικά.

Την Τετάρτη θα έχουμε ηλιοφάνεια οι άνεμοι θα ενισχυθούν στα ανατολικά. Η θερμοκρασία στους 28-29.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)