Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Ανοίγουν κινητά και υπολογιστές για το 12χρονο παιδί που βρέθηκε απαγχονισμένο στο σπίτι του

 

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καρδίτσας από την ανατριχιαστική είδηση του θανάτου ενός 12χρονου αγοριού, που βρέθηκε χθες λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα απαγχονισμένο, μέσα στο σπίτι του.

Κρεμάστηκε από την ζώνη του καράτε

Συγγενικά πρόσωπα βρήκαν το 12χρονο παιδί να κρέμεται από την ζώνη, που φορούσε στο Καράτε, στο εσωτερικού του σπιτιού χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως ειδοποίησαν το  ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, που έσπευσαν επί τόπου μαζί με ειδικό ψυχολόγο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η  δίδυμη αδερφή του ήταν εκείνη, που μπήκε πρώτη στο δωμάτιό του και βρέθηκε μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα.

Σε βάθος οι έρευνες της Αστυνομίας – Ψάχνουν για “Παιχνίδι Θανάτου”

Αν και η Αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, ερευνά σε βάθος την υπόθεση, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας της ΕΡΤ, Δώρας Μήτρα σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή.

Στο σημείο, όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό έγινε αυτοψία, ενώ οι γονείς και άλλοι συγγενείς κλήθηκαν να καταθέσουν, αν προηγήθηκε κάτι που έσπρωξε το ανήλικο αγόρι στην αυτοχειρία.

Παράλληλα ανοίγουν όλα τα κινητά τηλέφωνα και οι υπολογιστές με την Αστυνομία να επικεντρώνει τις έρευνές της, αν το 12χρονο αγόρι παρακολουθούσε ή συμμετείχε σε κάποιο από τα “επικίνδυνα” παιχνίδια στο διαδίκτυο.

Πηγή: ertnews.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)