Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός: 5 νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού

Κολωνός: 5 νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού 

 

 

«Χιονοστιφάδα» εξελίξεων στην φρικτή υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος. Συνελήφθη και ο πατέρας της. 

 Πριν από λίγο, ο Δήμος Βερύκιος, στην εκπομπή του Alpha «Happy Day», αποκάλυψε ότι ο πατέρας του κοριτσιού συνελήφθη χθες το βράδυ. Η σύλληψή του αφορά κατοχή ναρκωτικών και όχι την υπόθεση μαστροπείας της κόρης του.

Ένα ακόμα νέο στοιχείο, σύμφωνα με τον έμπειρο δημοσιογράφο, είναι ότι έχουν ταυτοποιηθεί πέντε άτομα, για τα οποία αναμένονται εντάλματα σύλληψης εντός της ημέρας.

Η ταυτοποίηση όμως από τα ηλεκτρονικά ίχνη είναι μια δύσκολη διαδικασία. Αυτό θα πρέπει να γίνει με τη συνδρομή ψυχολόγων, να μπορέσει δηλαδή το 12χρονο παιδί να ταυτοποιήσει εάν αυτά τα άτομα το κακοποίησαν.

Συνολικά, πρέπει να «αναγνωριστούν» ή όχι 213 άτομα που έχουν βρεθεί τα ίχνη τους στην εφαρμογή όπου γίνονταν οι συνομιλίες και τα οποία η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη εντοπίσει.

Τέταρτη νέα εξέλιξη στην υπόθεση είναι ότι τα έξι αδελφάκια της 12χρονης βρίσκονται στο Παίδων για ψυχολογική υποστήριξη και, μέχρι στιγμής, κανένα από τα παιδιά δεν έχει αναφέρει εμπλοκή του στο κύκλωμα μαστροπείας.

Τέλος, πολύ σοβαρή κρίνεται η καταγγελία της ιερόδουλης η οποία είπε ότι ο 53χρονος πήγαινε τη 12χρονη στον χώρο της, αλλά και ότι εμπλέκονται επώνυμοι πελάτες στην υπόθεση του κοριτσιού. Δεν έχει καταθέσει ακόμη στον ανακριτή.

Η συγκεκριμένη γυναίκα εμφανίστηκε χθες κρατώντας ένα USB stick έξω από την Ευελπίδων, είπε πως ονομάζεται Ντίνα Καρατζιώτη και πως είναι η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος. Το USB είναι στα χέρια της αστυνομίας.

Ωστόσο, σημειώνεται, πως η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλόπουλου, διέψευσε τη γυναίκα που προέβη σε δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια για την υπόθεση της 12χρονης.

«Της έχω πει να μην το κάνει αυτό, να μην με μιμείται. Δεν ήταν ποτέ ούτε πρόεδρος, ούτε μέλος του σωματείου μας. Ποια θα βάλει ένα 12χρονο μέσα στο σπίτι της; Εάν δεν έχουμε παιδιά, έχουμε ανίψια» είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Κανελλοπούλου.

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)