Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Πολάκης για πλειστηριασμούς: «Ανοίγει ξανά δρόμο στα κοράκια η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2022/08/5663336-1024x683.jpg 

 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται να φέρει τροπολογία που θα λειτουργεί υπέρ των funds στην υπόθεση των πλειστηριασμών, λειτουργώντας για ακόμη μία φορά κατά του κοινωνικού συνόλου.

Τα νέα κυβερνητικά σχέδια για τους πλειστηριασμούς αποτέλεσαν θέμα σχολιασμού για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook επισημαίνει ότι «ανοίγει ξανά το πεδίο στα κοράκια για να πάρουν τα σπίτια του κοσμάκη».

«Πριν δυο μέρες είχα γράψει την ανάρτηση για το θέμα της απόφασης του Αρείου Πάγου που μπλόκαρε τους πλειστηριασμούς από τα κοράκια των funds που πήραν μπιρ – παρά από τις τράπεζες τα δάνεια του κοσμάκη. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, να ο Μητσοτάκης και η κυβερνησάρα του που ετοιμάζει τροπολογία για να νομιμοποιήσει τους πλειστηριασμούς (και ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ μάλιστα) για να ξανανοίξει το πεδίο στα κοράκια να πάρουν τα σπίτια του κοσμάκη. Κάτω τα μολύβια γελοία τσιράκια των τραπεζιτών. Δεν θα περάσει αυτό!», επεσήμανε στην ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, κοινοποιώντας μεταξύ άλλων και το σημερινό ρεπορτάζ του documentonews.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)