Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Αγρίνιο: Τα δύο στοιχεία που αποκάλυψαν την ασέλγεια του 28χρονου στον 4χρονο

Ο 28χρονος που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου
 
 
 
Συγκλονισμένo παρακολουθεί το Αγρίνιο τη φρικτή υπόθεση ασέλγειας 28χρονου σε 4χρονο.

Η αλλαγή συμπεριφοράς του παιδιού και μια ζωγραφιά ήταν τα δύο στοιχεία που οδήγησαν στην αποκάλυψη της νέας ανατριχιαστικής υπόθεσης ασέλγειας εις βάρους ανηλίκου στο Αγρίνιο. Αυτή τη φορά ένας 28χρονος, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, φέρεται να ασέληγσε εις βάρους ενός 4χρονου αγοριού, η μητέρα του οποίου ήταν η νταντά του.

Σύμφωνα με το STAR, οι γονείς του αγοριού παρατήρησαν ότι το παιδί τους έδειχνε φοβισμένο, ταραγμένο και συχνά πεταγόταν στον ύπνο του.

Θορυβημένοι απευθύνθηκαν σε παιδοψυχολόγο, ο οποίος μέσα από μια ζωγραφιά του παιδιού ανακάλυψε τα όσα φρικτά βίωνε μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA, ο 28χρονος, γιος της 52χρονης νταντάς του 4χρονου, πήγαινε συχνά στο σπίτι της οικογένειας τα πρωινά, όταν οι γονείς απουσίαζαν στις εργασίες τους. Εκεί φέρεται να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Φέρεται μάλιστα η μητέρα του 28χρονου να γνώριζε για τις αποτρόπαιες πράξεις του και να τις κάλυπτε.

Οι γονείς κατέθεσαν μήνυση εναντίον του 28χρονου και του ασκήθηκε δίωξη για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικο κάτω των δέκα ετών. Ωστόσο, ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει συλληφθεί, παρά το γεγονός ότι ο εισαγγελέας έδωσε εντολή χθες να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Ο 28χρονος αναμένεται να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ποδοσφαιριστής Γ' κατηγορίας ο 28χρονος

Ποδοσφαιριστής σε ομάδες της Γ’ Εθνικής είναι ο 28χρονος, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων, καθώς κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυο, ο 28χρονος ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα το 2008 από την ομάδα «Ελπίδες Αγρινίου».

Στην συνέχεια και μετά από πρόταση που του έγινε εγκατέλειψε την ομάδα προκειμένου να εγκατασταθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης και στην ομάδα της Επισκοπής μεσοεπιθετικός.

 Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)