Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός την Πέμπτη 6/10



Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός της Πέμπτης, ενώ σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα πυκνώνει μέχρι το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, ίσως βρέξει τοπικά στις Σποράδες, στην Εύβοια και στα ανατολικά της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας αλλά και στις δυτικές Κυκλάδες.

Από το μεσημέρι και μετά η συννεφιά θα φτάσει και στον νότο με κάποιες βροχές στην Κρήτη, στη Ρόδο και στις ΒΔ Κυκλάδες.Το βράδυ θα έχουμε ανοίγματα του καιρού και λίγες βροχές στην Κρήτη. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 7-8 μποφόρ και στη δυτική Ελλάδα θα είναι ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 23 βαθμούς στα κεντρικά, στο Αιγαίο στους 22 και στα δυτικά στους 24.

Στην Αττική θα κυριαρχήσουν συννεφιές και ίσως βρέξει για πολύ λίγο. Η θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη συννεφιές επίσης από το πρωί και η θερμοκρασία από 11 έως 22 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε ηλιοφάνεια παντού, ενώ στην Κρήτη θα έχουμε αστάθεια και βροχές ίσως και καταιγίδες. Η θερμοκρασία στους 23-24 βαθμούς.

Το Σάββατο η μέρα θα ξεκινήσει ηλιοφάνεια και στην Κρήτη θα έχουμε και άλλες μπόρες. Η θερμοκρασία στους 23-25 βαθμούς.

Την Κυριακή λίγα σύννεφα και ηλιοφάνεια με τους βοριάδες έως τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 24 - 25 βαθμούς και 27 στα δυτικά.

Τη Δευτέρα συννεφιές θα έχουμε στα δυτικά της χώρας και δεν αποκλείεται να βρέξει στα νησιά του Ιονίου. Η θερμοκρασία στους 26-27 βαθμούς.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)