Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Οριστικό το διαζύγιο του Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

 

Είναι επίσημο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί πια παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος με ανάρτησή του στο Twitter οι δύο πλευρές πήραν από κοινού την απόφαση, έπειτα από μεγάλο διάστημα συγκρούσεων και εχθρικού κλίματος που στην πορεία επεκτάθηκε από τα αποδυτήρια στον δημόσιο διάλογο, τα σόσιαλ μίντια και τις στήλες των εφημερίδων.

Φυσικά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της μεταξύ τους κόντρας ήταν η πρόσφατη συνέντευξη του Κριστιάνο, στην οποία είπε διάφορα πράγματα που προκάλεσαν την οργή της διοίκησης.

Η Μάντσεστερ ευχαρίστησε στην ανακοίνωσή της τον Κριστιάνο για τη συμβολή του στο Σύλλογο.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοινή συναινέσει, ευθύς αμέσως. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την τεράστια συμβολή του και στις δύο περιόδους του στο Ολντ Τράφορντ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μάντσεστερ.

Το πρώτο σχόλιο του Πορτογάλου σταρ

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ομάδας, ο Κριστιάνο έκανε το δικό του σχόλιο για την είδηση, μιλώντας για κοινή απόφαση και εκφράζοντας την αγάπη του για την ομάδα και τους φιλάθλους της.

«Μετά από συνομιλίες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφασίσαμε από κοινού να τερματίσουμε πρόωρα το συμβόλαιό μας. Αγαπώ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους φανς, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Ωστόσο, νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσω μια νέα πρόκληση. Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς και για το μέλλον», δήλωσε ο Ρονάλντο

Μετά την αποχώρησή του, ο Ρονάλντο είναι πλέον ελεύθερος στην ποδοσφαιρική αγορά και μένει να φανεί ποιες ομάδες θα δείξουν το ενδιαφέρουν τους για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο Ρονάλντο αρχικά μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ από την Σπόρτινγκ το καλοκαίρι του 2003 για να αποχωρήσει έξι χρόνια αργότερα με προορισμό την Ρεάλ, ενώ μετά το πέρασμά του από την Γιουβέντους επέστρεψε στο Ολντ Τράφορντ το καλοκαίρι του 2021. Έχει πετύχει 145 γκολ σε 346 συμμετοχές με την κόκκινη φανέλα.

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)