Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

«Σφυροκόπημα» Ν. Παρούτογλου κατά του Χ. Μπάτση

 


 Σφοδρή επίθεση κατά του Δημάρχου Αλμωπίας , εξαπέλυσε ο Νίκος Παρούτογλου.

 

Μιλώντας κατά τη χθεσινή (Δευτέρα 16/01/2023) πρώτη-τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας  για την νέα χρονιά , πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξηςέθεσε ερωτήματα –ζητήματα προς την δημοτική ομάδα.

Ο  επικεφαλής του συνδυασμού ''ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'' και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας, Νίκος Παρούτογλου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο εξώδικο που εστάλη από τον Δήμο Αλμωπίας στους κτηνοτρόφους που διαμαρτύρονται στην κατασκευή κυνοκομείου στην Τοπική Κοινότητα  Εξαπλατάνου, σε απάντηση δικού τους εξώδικου.(Αναλυτικά το παρουσίασε πριν λίγες μέρες το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ) Χαρακτήρισε απαράδεκτο το ύφος του εξωδίκου , το οποίο μεταξύ άλλων απειλεί τους κτηνοτρόφους με μηνύσεις. «Τέτοιες εκφράσεις είναι απαράδεκτες , και δ
εν με εκφράζουν ως δημοτικό σύμβουλο» τόνισε χαρακτηριστικά. Κάλεσε τον Δήμαρχο να προχωρήσει σε διάλογο αντί για απειλές.

 

Επίσης αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται το γήπεδο του Αλμωπού και στα παράπονα που ακούγονται τελευταία (τάπητας, αποδυτήρια κλπ),τόσο από τον προπονητή όσο και από ποδοσφαιριστές.

«Ασφαλώς όλοι αυτοί δεν υποκρύπτουν καμία πολιτική σκοπιμότητα. Απλά αναδεικνύουν το πρόβλημα,», υπογράμμισε.

  Αναφέρθηκε στο Αναψυκτήριο της Λουτρόπολης καθώς και για τα αρνητικά σχόλια που εκφράζουν οι επισκέπτες για την εξυπηρέτησή τους γενικά στην Λουτρόπολη.Ο Δήμαρχος είχε πει  στο δημοτικό συμβούλιο, ότι το Αναψυκτήριο μόλις λήξει η σύμβαση θα δημοπρατηθεί  εκ νέου. Αντί αυτού όμως  γίνονται προετοιμασίες να το λειτουργήσει η επιχείρηση. Ο Δήμαρχος είναι ένας απλός ψεύτης , τελικά» , είπε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)