Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

ΣΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ : ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

 

Για μια ακόμα φορά προσπάθησε ο Σάκης Χατζηδημητρίου , να εξηγήσει στον Δήμαρχο Αλμωπίας , απλά και κατανοητά την στάση της παράταξής του στα δημοτικά συμβούλια και τις επιτροπές που συμμετέχει

« Είναι καθαρά πράξεις  δημοκρατίας και προστασίας των διαδικασιών. Το  ΣΤΕ έκρινε αντισυνταγματικές τις οικονομικές επιτροπές και τις επιτροπές ποιότητας ζωής. Από δε 1-12-22 όλες οι αποφάσεις είναι άκυρες. Πολλές από αυτές έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς να έχουν καμία ισχύ.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σάκης  Χατζηδημητρίου , κατά την συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα, προ ημερήσιας διάταξης, διεμήνυσε για μία φορά  και εξήγησε τους λόγους της ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΥΣΙΑΣ από τις συνεδριάσεις των οργάνων του Δήμου, χαρακτηρίζοντας αυτές ''συνειδητές πολιτικές πράξεις'', λόγω της συμπεριφοράς της διοικούσας παράταξης Μπάτση.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αίτημά για παραχώρηση χώρου-γραφείου στην αντιπολίτευση γενικότερα, εντός του Δημαρχείου, προκειμένου να μπορούν να συζητούν διάφορα θέματα, κάτι  που δεν ικανοποιήθηκε από την Δημοτική Αρχή.

Αναφερόμενος γενικότερα στην  συμπεριφορά του Δημάρχου, και τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, την χαρακτήρισε ως ''καράβι που δεν αρμενίζει σωστά'', και στην περίπτωση αυτή ''το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι πολίτες''!!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)