Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

ΛΑΚΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ: ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ


.

Ουσιαστικός για μια ακόμα φορά ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Λάκης Προκοπίδης , επικεντρώθηκε σε μία σειρά ζητημάτων που απασχολούν  τους κατοίκους της περιοχής ,μιλώντας προ ημερήσιας διάταξης  στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας .

Αναφέρθηκε   για μια ακόμα φορά  στην πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ και στην ακυρότητα των αποφάσεων των επιτροπών μετά τις 01/12/2022.

Στην ακύρωση της απ ευθείας ανάθεσης  της αποκατάστασης των κατολισθήσεων στον δρόμο προς το χιονοδρομικό που οδηγεί σε νέες καθυστερήσεις το έργο και βλάπτει σοβαρά τον τουρισμό της Αλμωπίας. Σε παρέμβασή του δε το πρωί της Τρίτης   στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ, στην εκπομπή του Άγγελου Πασόη (παραγωγής Λάκη Καραμίνη, Τρίτη και Παρασκευή 10.00-11.00΄)αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες

στη Σχολή Μαγείρων του Δημόσιου  ΙΕΚ  Αριδαίας και στα προβλήματα που δημιουργεί η Μαθητική Εστία και ο Δήμος Αλμωπίας στην πρακτική τους εκπαίδευση. Συμφώνησε και αενίσχυσε την άποψη του Νίκου Παρούτογλου , στην τραγική αντιμετώπιση της καθημερινότητας  του πολίτη.

 

Αναφερόμενος στο εξώδικο που εστάλη από τον Δήμο Αλμωπίας σε  κτηνοτρόφους του Εξαπλατάνου , που διαμαρτύρονται για την επιχειρούμενη δημιουργία κυνοκομίου κοντά στις κτηνοτροφικές τους μονάδες ,  τόνισε ότι σύντομα κάποια πράγματα θα τα βρουν μπροστά τους ως Δήμος.Μίλησε  για την καθυστέρηση λειτουργίας του Αναψυκτηρίου της Λουτρόπολης, αλλά και τα πολλά αρνητικά σχόλια των επισκεπτών ,, υποστηρίζοντας για μια ακόμα φορά ότι είναι ανύπαρκτος ο προγραμματισμός στην Λουτρόπολη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)