Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Κατρίνης: Θα σεβαστούμε την ψήφο των πολιτών

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2022-12/katrinis.jpg.webp?itok=hOXyXrzb

 

Ο Μιχάλης Κατρίνης καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι έχει σταματήσει να υπηρετεί το κράτος δικαίου και καταλύει τις αρχές στοιχειωδών κανόνων του, ότι στοχοποιεί όσους είναι προσηλωμένοι στη δημοκρατική νομιμότητα.

Κατηγόρησε επίσης το Μαξίμου για το στήσιμο επιτελικού παρακράτους και για επιχείρηση συγκάλυψης της πολύ σκοτεινής υπόθεσης οι μέχρι τώρα αποκαλύψεις της οποίας δεν αντιστοιχούν ούτε στο 1% από όσα έχουν γίνει.

Αναφέρθηκε στην συντεταγμένη προσπάθεια παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, η οποία αποκαλύφθηκε από Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, που υπηρετεί το συνταγματικό της καθήκον. Σύμφωνα με τον ίδιο, ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να υφίσταται και να δρα το ρυπαρό δίκτυο, που στηρίζεται από την κυβέρνηση Ν.Δ. κι απειλεί την Δημοκρατία. 

Ο κ. Κατρίνης έκανε λόγο για παράνομη θεσμική εκτροπή, ανωμαλία και απειλή για την λειτουργία των θεσμών αλλά για στρατηγικές συγκάλυψης από την κυβέρνηση, που τηρεί συμπεριφορά ενόχου αφήνοντας χρόνο στην Intelexa να εξαφανίσει στοιχεία, προσφέροντας πέπλο προστασίας σε μάρτυρες, εργαλειοποιώντας θεσμούς και μετατρέποντας την Βουλή σε πλυντήριο που ψήφιζε νόμους για κάλυψη, απειλεί την ΑΔΑΕ και τον πρόεδρό της και βάζει εμπόδια στον έλεγχο της έρευνά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)