Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας: Κινητοποίηση στην Πύλη του Νοσ. Γιαννιτσών ενάντια στην διάλυση κλινικών/τμημάτων των νοσοκομείων του νομού!











Προωθούμε, για την ενημέρωση του λαού της περιοχής,   Δελτίο Τύπου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας για την κατάρρευση της λειτουργίας του Παθολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Γιαννιτσών,
την επικίνδυνη για ασθενείς και γιατρούς απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Πέλλας για "διατομεακή εφημέρευση", την επερχόμενη διάλυση του ακτινολογικού τμήματος και τον κίνδυνο αναστολής της λειτουργίας του ογκολογικού ιατρείου. 

     Καταγγέλλουμε τα σχέδια Υπουργείου Υγείας και κυβέρνησης για συγχώνευση τμημάτων/κλινικών των νοσοκομείων Έδεσσας & Γιαννιτσών σαν επόμενο βήμα στην προσχεδιασμένη κατάρρευση της λειτουργίας τμημάτων και κλινικών των νοσοκομείων και διοργανώνουμε κινητοποίηση μαζί με φορείς και σωματεία της περιοχής για να αποσυρθεί η επικίνδυνη απόφαση για «διατομεακή εφημέρευση» του παθολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και για να απαιτήσουμε άμεση εφαρμογή των αποφάσεων ΣτΕ & Αρείου Πάγου για αποκατάσταση του ιατρικού μισθολογίου και  μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με ταχείες διαδικασίες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)