Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

«Βεντέτα» το κυνοκομείο


 

ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

 

Σε «βεντέτα» , όπως όλα δείχνουν εξελίσσεται η δημιουργία κυνοκομείου στον Εξαπλάτανο στην περιοχή όπου βρίσκονται  κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις . Οι κτηνοτρόφοι από την πρώτη στιγμή εξέφρασαν τις διαμαρτυρίες τους , προχωρώντας μάλιστα και σε εξώδικα. Ο Δήμος όχι μόνο επιμένει στην επιλογή του , αλλά περνάει και στην αντεπίθεση  , στέλνοντας και αυτός ...εξώδικα. Στο μεταξύ  το όλο θέμα παίρνει διαστάσεις καθώς στον χορό των αντιδράσεων  φέρεται πλέον  να προστίθεται και  η συντριπτική  πλειοψηφία των κατοίκων .                       Μένει βέβαια να δοθούν και οι απαιτούμενες άδειες , κάτι που από καλά πληροφορημένες πηγές θεωρείται αδύνατο , γιατί δεν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος. Δεν αποκλείεται πάντως το όλο θέμα να τραβήξει σε βάθος χρόνου σε περίπτωση που υπάρξει δικαστική  εμπλοκή. Η δημιουργία καταφυγίου για τα αδέσποτα   θα καθυστερήσει   με αποτέλεσμα την διαιώνιση του προβλήματος.

Τέλος είναι βέβαιο ότι με τις άστοχες  και άκρως ετσιθελικές κινήσεις του Δήμου , στο εξής και μέχρι τις εκλογές το συγκεκριμένο θέμα να αποτελέσει μόνιμο ζήτημα αντιπαράθεσης.

Οι παροικούντες στον Εξαπλάτανο  κατηγορούν το Δήμο για την επιλογή του συγκεκριμένου χώρου , ως



ακραία ρουσφετολογική συναλλαγή εν όψει των εκλογών. Από τον Δήμο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία δημόσια εξήγηση για το θέμα  με κάποια ανακοίνωση ή δελτίο τύπου.

 

1 σχόλιο:

(3)