Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Εκπαιδευτικοί μπλόκαραν τα «κοράκια», έσωσαν το σπίτι συναδέρφου τους

Την αποτροπή του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας συναδέλφου τους επέτρεψαν εκπαιδευτικοί με τη συμμετοχή της ΕΛΜΕ Πειραιά και το Εργατικό Κέντρο. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός είχε προγραμματιστεί για χθες Τετάρτη (22/2) και το δάνειο του εκπαιδευτικού Ν.Κ. έχει αγοραστεί από fund, «τα γνωστά κοράκια και τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δρομολόγησε για λογαριασμό του fund η εταιρεία doValue», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΠΕ Πειραιά.

Το πρωί της Τετάρτης την ώρα της εκκίνησης του πλειστηριασμού (10:00 π.μ.) η ΕΛΜΕ Πειραιά, εκπαιδευτικοί από σχολεία του Πειραιά, εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, του Σωματείου Καθαριστών-Καθαριστριών Δημόσιων Σχολείων Πειραιά, του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου Πειραιά και άλλων σωματείων, πραγματοποίησαν παρέμβαση αρχικά στο συμβολαιογραφείο που ανέλαβε τον πλειστηριασμό και στην συνέχεια στα γραφεία της εταιρείας doValue.

«Όλοι μαζί, από κοινού με τον συνάδελφο Ν.Κ., μια γροθιά, πετύχαμε να σταματήσει ο πλειστηριασμός, που είχε ξεκινήσει και ολοκληρωνόταν στις 12:00. Μάλιστα, ήδη δύο ιδιώτες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του σπιτιού του συναδέλφου», επισημαίνει η ΕΛΜΕ Πειραιά, σημειώνοντας ότι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες διακανονισμός που να αντιστοιχεί στις δυνατότητες και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο συνάδελφός τους.

Η ΕΛΜΕ, καλεί κάθε συνάδελφό της με παρόμοια προβλήματα να απευθυνθεί στο διοικητικό συμβούλιο επισημαίνοντας πως «είμαστε οι πολλοί κι έχουμε δίκιο, είναι λίγοι κι έχουν άδικο! Δεν θα μάς φοβίσουν!».
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)