Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΑΔΕΔΥ: Κανονικά η απεργία στις 16 Μαρτίου – «Προβοκάτσια» Βορίδη

ΑΔΕΔΥ: Κανονικά η απεργία στις 16 Μαρτίου – «Προβοκάτσια» Βορίδη  


Απολύτως ψευδές ότι βγήκε παράνομη η 24ωρη απεργία της 16ης Μαρτίου ξεκαθαρίζει η ΑΔΕΔΥ, κατηγορώντας τον υπουργείο Εσωτερικών για «άθλια προβοκάτσια» και τονίζοντας ότι η απεργία «θα γίνει κανονικά».

Να ανασκευάσει και να μην παραπληροφορεί τους πολίτες καλεί το υπουργείο Εσωτερικών η ΑΔΕΔΥ με οργισμένη ανακοίνωσή της, απαντώντας στα περί παράνομης απεργίας στις 16 Μαρτίου.

Η ΑΔΕΔΥ ξεκαθαρίζει ότι παράνομη βγήκε η απεργία-αποχή για την αξιολόγηση, που δεν έχει καμιά σχέση με την 24ωρη απεργία της 16ης του Μάρτη.

Αν και αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών ότι η απεργία αφορά την αξιολόγηση, ωστόσο όντως δημιουργήθηκε σύγχυση με τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης σήμερα, γεγονός που η ΑΔΕΔΥ δεν θεωρεί τυχαίο, χρεώνοντας δόλο στον υπουργό Εσωτερικών.

«Αυτές τις φήμες τις διέδωσε με Δελτίο Τύπου το υπουργείο Εσωτερικών κάτω από το φόβο της λαϊκής κατακραυγής. Η απεργία θα γίνει κανονικά» τονίζει ΑΔΕΔΥ και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης.

«Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα συγκαλυφθεί. Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας» καταλήγει.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

Η προβοκάτσια της κυβέρνησης κάτω από το φόβο της λαϊκής κατακραυγής δε θα περάσει!

Κανονικά θα γίνει η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16/03/23

Με αφορμή την παραπληροφόρηση του Υπουργού Εσωτερικών, που αναπαράγουν και διάφορα sites ότι δήθεν η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 16 του Μάρτη βγήκε παράνομη, ενημερώνουμε τους εργαζόμενους στο Δημόσιο ότι αυτό είναι απολύτως ψευδές.

Αυτές τις φήμες τις διέδωσε με Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Εσωτερικών κάτω από το φόβο της λαϊκής κατακραυγής. Η απεργία θα γίνει κανονικά.

Παράνομη βγήκε σήμερα η απεργία-αποχή για την αξιολόγηση, που δεν έχει καμιά σχέση με την 24ωρη απεργία της 16ης του Μάρτη.

Καλούμε τον υπουργό να ανασκευάσει ΑΜΕΣΑ.

Καλούμε όσα ΜΜΕ γράφουν ανακρίβειες να ανασκευάσουν και να μην παραπληροφορούν τους πολίτες.

Πηγή:in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)