Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Δυναμικό ξεκίνημα Δ. Μπίνου


  Ο Δ. ΜΠΙΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

    👏 ΑΛΜΩΠΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ...

Με νέες αντιλήψεις και προοπτικές έγινε  η πρώτη επίσημη συνάντηση στελεχών του συνδυασμού του Δημήτρη Μπίνου για τις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη. Η αρχή έγινε από την ανατολική Αλμωπία και συγκεκριμένα από την Ίδα, όπου συγκεντρώθηκαν στελέχη της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου.

 

    Ο υποψήφιος Δήμαρχος  Δ. Μπίνος , έδωσε το σύνθημα για την έναρξη μιας προεκλογικής περιόδου, κατά την οποία πρόκειται να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάδειξη των προβλημάτων και στις προτάσεις που δίνουν  λύσεις και βελτιώνουν την καθημερινότητα όλων των  πολιτών .  Μεταξύ άλλων , ο  Δ.Μπίνος εξήγγειλε:

 

    - Αποκέντρωση αρμοδιοτήτων, με ένα νέο δυναμικό μοντέλο συμμετοχικής διοίκησης, που θα επιτευχθεί με τον ενισχυμένο ρόλο των Αντιδημάρχων υπό την γενική καθοδήγηση του Δημάρχου.

 

    - Ενίσχυση του ρόλου της Αντιδημαρχίας Ανατολικής Αλμωπίας, με μόνιμη εγκατάσταση μηχανημάτων του εργοταξίου στην έδρα της Δ.Ε. Εξαπλατάνου, για την πιο άμεση επίλυση των καθημερινών προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής.

 

    - Ο λόγος στον πολίτη, με νέα τηλεφωνική γραμμή που θα έχει ως αρμοδιότητα να γίνεται δέκτης των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών και στη συνέχεια θα τα μεταφέρει στο αρμόδιο τμήμα και θα παρακολουθεί την εξέλιξή τους.

 

    - Δημιουργία εξειδικευμένου τμήματος αγροτικής πολιτικής, που θα ασχολείται εξολοκλήρου με τον αγροτικό τομέα και θα μπορεί να παρεμβαίνει άμεσα για την καλύτερη καταγραφή και επίλυση των προβλημάτων σε ολόκληρο τον κάμπο του Δήμου μας.

 

    - Δωρεάν WiFi για όλους τους πολίτες στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Αριδαίας και Εξαπλατάνου.

 

    Ανάλογες συγκεντρώσεις  αναμένεται   να γίνουν με  επισκέψεις στις τοπικές κοινότητες με σκοπό τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και ρεαλιστικού προγράμματος που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

 Σύμφωνα  με πληροφορίες  πρόκειται να αλλάξει και το όνομα του συνδυασμού

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)