Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Μαζί κάνουμε την Αλλαγή δυνατή!


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο μπαράζ περιοδειών υποψηφίων βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής στον νομό Πέλλας, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής.


Την Τρίτη 20 Ιουνίου, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Κιλκίς Στέφανο Παραστατίδη, επισκέφθηκε το Διοικητήριο στην Έδεσσα, όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους, και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Διοίκηση του Νοσοκομείου Έδεσσας και μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Τέθηκαν κρίσιμα ζητήματα για την αναγέννηση του ΕΣΥ, με κύριο άξονα την προστασία του δημοσίου χαρακτήρα του, στήριξη των υγειονομικών και άντληση πόρων για την υγεία από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου, επισκέφθηκε τα Γιαννιτσά ο υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Θανάσης Γλαβίνας. Συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα της καθημερινότητας και οι προοπτικές ανάπτυξης της Πέλλας. Ακολούθησε περιοδεία κλιμακίου στην αγορά και τα café της πόλης, μοιράζοντας το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου, η ατζέντα επικεντρώθηκε στις καταστροφές που έπληξαν τον αγροτικό κόσμο. Ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας και ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης Χρήστος Παπαστεργίου επισκέφθηκαν αγροκτήματα με ροδάκινα και κεράσια σε Π. Μυλότοπο και Πολυκάρπι, καθώς και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Π. Μυλοτόπου, όπου συζήτησαν με αγρότες για το μέγεθος των ζημιών και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν αυτή τη καλλιεργητική περίοδο. Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ προέταξε την ανάγκη για άμεση καταγραφή των ζημιών και καταβολή αποζημιώσεων εντός του έτους. Ο Έλληνας αγρότης χρειάζεται στήριξη για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, με κυριότερη παρέμβαση την επικαιροποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στον πεζόδρομο της Αριδαίας.

Στις 21 Μαΐου κάναμε το πρώτο βήμα. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία προς τις κάλπες, κοιτάμε τους προοδευτικούς πολίτες στα μάτια και τους απευθύνουμε πρόσκληση να συναντηθούν οι αγωνίες και οι ελπίδες μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να είμαστε πάλι το ισχυρό πλειοψηφικό Κίνημα, που θα εκφράσει τους πολίτες για ένα καλύτερο μέλλον!

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου τηρήσαμε την υπόσχεσή μας στον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε, πετυχαίνοντας μία νίκη! Στις 25 Ιουνίου, πάμε μαζί να καταγράψουμε άλλη μία νίκη, ακόμα μεγαλύτερη!



Την Κυριακή ΠΑΣΟΚ!
#ξανά_μαζί

 
Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Πέλλας












 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)