Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Οι «κομμένοι» της Πλεύσης Ελευθερίας καλούν σε debate τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Οι «κομμένοι» της Πλεύσης Ελευθερίας καλούν σε debate τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
 
Η «Ομάδα παραγκωνισθέντων υποψηφίων βουλευτών από την Πλεύση Ελευθερίας» ζητά την παρουσία και του συντρόφου της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Διαμαντή Καραναστάση, τον οποίο χαρακτηρίζει ως «πολιτικό φάντασμα».
Μία μέρα μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι «κομμένοι» υποψήφιοι βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας, κατά τη διάρκεια της οποίας κατηγόρησαν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για εξαπάτηση, καλούν την πρόεδρο του κόμματος σε ανοιχτό διάλογο, καθώς επίσης και 8 ακόμα υποψήφιους βουλευτές που τοποθετήθηκαν ως πρώτοι στις λίστες ψηφοδελτίων.

Οι υποψήφιοι βουλευτές διαμαρτύρονται για την αλλαγή σειράς στις εκλόγιμες θέσεις των ψηφοδελτίων, παρά το γεγονός ότι είχαν πάει πολύ καλά στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οι εν λόγω υποψήφιοι, οι οποίοι υπογράφουν ως «Ομάδα παραγκωνισθέντων υποψηφίων βουλευτών από την Πλεύση Ελευθερίας», σε σχετική ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνουν ότι η ανταλλαγή επιχειρημάτων των δύο πλευρών θα συμβάλλει «στην πληρέστερη και ακριβέστερη ενημέρωση των πολιτών», θα απαντήσει, δε, «σε ερωτήματα που απασχολούν τους Έλληνες ψηφοφόρους».

Η πρόσκληση απευθύνεται προς την κυρία Κωνσταντοπούλου και στους κυρίους / κυρίες: Καραναστάση, Μπιμπίλα, Αρίδα, Ζαχαρόπουλο, Χουρδάκη, Παπαϊωάννου, Κεφαλά και Ρέγκλη, ωστόσο ξεχωριστή αναφορά κάνουν οι «κομμένοι» στον σύντροφο της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Πολύ σημαντική κρίνεται η παρουσία του κ. Καραναστάση, συντρόφου της επικεφαλής, η οποία αποφάσισε να τον χρήσει βουλευτή Α’ Αθηνών, παραβλέποντας το γεγονός ότι δεν συμμετείχε καν στις πρώτες εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. Θα δοθεί έτσι η δυνατότητα στον κ. Καραναστάση, το ιδρυτικό μέλος με τις, σύμφωνα με τη σύντροφό του, ποικίλες ικανότητες του, να δώσει ένα τέλος στη λειτουργία του ως πολιτικό φάντασμα, και να γνωστοποιήσει τη σκέψη του όσον αφορά τα τρέχοντα γεγονότα αλλά και θέματα της πολιτικής επικαιρότητας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η λήξη της προθεσμίας λήγει σήμερα στις 14:00.

Πηγή:ieidiseis.grΚομμένοι υποψήφιοι βουλευτές Πλεύση Ελευθερίας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)