Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Πολιτικό ανάστημα κόστους 100 χιλ. Ευρώ μέχρι στιγμής

 

ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΚΑΡΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΤΙΚΙΔΗ

Πρόσφατα ο τέως Αντιδήμαρχος (μη) έργων Αλμωπίας Γιάννης Κετικίδης διεμήνυε από την γη των γιγάντωνότι χρειάζεται  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ για να μην χαθεί το έργο της  ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού Γυμναστηρίου Αριδαίας. Μόνο που ο ίδιος μαζί με την υπόλοιπη τότε δημοτική κομπανία αγωνίστηκαν σκληρά για να χαθεί ένα από τα πιο σίγουρα έργα.Σήμα κατατεθέν της μνημειώδους ανικανότητας τους . Όχι μόνο πήγε περίπατο το έργο , τώρα ο ανάδοχος εργολάβος ζητά αποζημίωση εκατό χιλιάδων . Τώρα θα πείτε ευλόγως: Και τι είναι εκατό ψωροχιλιάρικα για την  ΓΗ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ;

 

Σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου , ημέρα των ερωτευμένων , στην συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, ο  Πρόεδρος της  Δημοτικής Επιτροπής και Δημάρχου Αλμωπίας Νίκος  Παρούτογλου,  έκανε  γνωστό ότι η εταιρεία που είχε αναλάβει το έργο αναβάθμισης του κλειστού Γυμναστηρίου, κατέθεσε αίτηση διάλυσης της σύμβασης η οποία υπογράφηκε στις 24/10/2023  πριν 3,5 μήνες από την προηγούμενη διοίκηση και ζητά  αποζημίωση, συνολικά 108000 ευρώ λόγω υπαιτιότητας του φορέα δηλαδή του Δήμου Αλμωπίας για την μη έναρξη και εκτέλεση του έργου



.

Το ποσό προκύπτει από το 5% του ποσού που ανέρχεται στις 50.000 και φτάνει στις 108.000 ευρώ για τα όποια έξοδα έκανε η εταιρεία για το έργο!!

 

Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο μιλώντας η απελθούσα, μετά την εκλογική της συντριβή  διοίκηση για το έργο αυτό έφτανε μέχρι την υπογραφή της σύμβασης που έγινε 24/10/2023 και για το υπόλοιπο διάστημα όπου έπρεπε να εγκατασταθεί ο εργολάβος στο κλειστό και να ξεκινήσει το έργο, και για τον λόγο αυτό σύλλογοι που χρησιμοποιούσαν το κλειστό είχαν αποχωρήσει και μεταφέρει αλλού τον εξοπλισμό τους, μέχρι την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής υπήρχε κενό .

 

Δεν ακούστηκε  τίποτα για τον λόγο που δεν έγιναν τα παραπάνω αλλά ακούστηκε και το παράδοξο ότι για την μη υλοποίηση του έργου ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !!

 

Από την υπογραφή της σύμβασης εως  την ανάληψη της νέας διοίκησης μεσολάβησαν 2,5 μήνες περίπου για ένα έργο όπου είχε χρησιμοποιηθεί ως σημαία προεκλογικά από την προηγούμενη δημοτική αρχή και σήμερα δεν φταίει κανένας που η εταιρεία που ανέλαβε την υλοποίηση του έργου όχι μόνο δεν ξεκίνησε το έργο αλλά ζητάει και αποζημίωση!!

Τι λες γίγαντα  της πολιτικής Γιάννη Κετικίδη;  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΧΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ για να χαθεί ένα τέτοιο έργο;

Κάθε απάντηση προς τον ... νάνο λαό της Αλμωπίας  ευπρόσδεκτη

Γ

8 σχόλια:

  1. Ότι χειρότερο έχει περάσει από δημοτικές αρχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μετά από όλα αυτά, είχαν τα μούτρα και θέλαν να ξανά βγουν... πηγαίνετε σπίτια σας λέω εγώ, ότι φάγατε φάγατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε Πέτρο δεν χρειάζεται να το συζητάμε για το τι έγινε η δεν έγινε.Αν κάποιος ευθύνεται να του καταλογισμού τα νόμιμα. Όποιος θα κατέχει θέση ευθύνης και εξουσίας θα ξέρει ότι θα λογοδοτεί και δεν θα έχει ασυλία. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα σειρά έχουν να φάνε άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μη τα βάζεται με το (θειο βρέφος). πάλι θα εκλεγεί αεράτα. Οι σημερινοί άραγε ήξεραν η μούγκα ;; Βλέπουμε πολλά βρέφη με σκοτεινά σημεία αλλά με εκλογικές νίκες. Αν λοιπόν θέλεις να κρίνεις αν είσαι μάγκας βάλτα με τον λαό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ίσως και να μην φάνε ίσως να μην άφησανε τίποτα οι προηγούμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε τότε να φτιάξουν το κολυμβητήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. άλλη Αμαρτωλή ιστορία. Κανείς ένοχος για τα χρήματα στα τσιμέντα. Όλοι λευκές περιστερες. Αλοιμονο στους κατοίκους της Αλμωπιας , τι να περιμένουν άραγε. το μόνο που ελπίζουν είναι τα δημηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)