Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Ο Σκέρτσος κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για fake news, αλλά το βίντεο διαψεύδει τον ίδιο

Ο Σκέρτσος κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για fake news, αλλά το βίντεο διαψεύδει τον ίδιο
 
 
 
Στην αντεπίθεση περνά ο Άκης Σκέρτσος παρά το βίντεο που έχει καταγράψει τη δήλωσή του.

Είναι απορίας άξιο γιατί ο Άκης Σκέρτσος φώναζε και κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ για διασπορά fake news σε σχέση με τη δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό ONE, σύμφωνα με την οποία οι Γερμανοί καταναλωτές αγοράζουν φθηνότερα απορρυπαντικά επειδή ίσως είναι «υποδεέστερης σύνθεσης», όταν υπάρχει βίντεο που τον διαψεύδει.

Και το ξέρει και ο ίδιος.

«Αποκαλύπτεται το ψεύδος και η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είπα ποτέ αυτό (σ.σ. για τον οποίο τον κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης), το διαψεύδω. Να βρουν τη δήλωση, γιατί πρόκειται για fake news, το καταγγέλλω. Δεν είπα αυτό που λέει η αντιπολίτευση. Για άλλη μία φορά κάνουν τοξικό τον προεκλογικό διάλογο. Κινείται με ψέματα», είπε σήμερα το πρωί ο υπουργός Επικρατείας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 09:20'' του βίντεο:

Το βίντεο, δυστυχώς για τον ίδιο, κυκλοφορεί σε όλα τα social media από προχθές και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς επειδή ακριβώς δεν έχει ειπωθεί ποτέ κάτι αντίστοιχο και δεν χρειάζεται κανείς να βρει τίποτα.

Το μόνο που ίσως χρειάζεται είναι να πει «συγγνώμη, έκανα λάθος».

«Άρα ο Γερμανός που παίρνει φτηνότερα το συγκεκριμένο απορρυπαντικό, είναι υποδεέστερης σύνθεσης από αυτό που παίρνει ο Έλληνας ακριβότερο; Γιατί αυτό πρέπει να το δούμε. Δεν είναι», είπε ο Τάκης Χατζής, με τον Άκη Σκέρτσο να απαντά: «Μπορεί και να είναι…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 09:34'' του βίντεο:

 
Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)