Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Μέχρι σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής στο κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας


 Μέχρι σήμερα Δευτέρα  είναι η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας στο κύπελλο.

Η κλήρωση των αγώνων κυπέλλου θα γίνει την Τετάρτη 8-8-2012 και ώρα 19.00 στα γραφεία της Ένωσης,
Ημερομηνία έναρξης των αγώνων ορίσθηκε η 18-8-2012.
Στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας ερασιτεχνών, συμμετέχουν  υποχρεωτικά  όλα τα Σωματεία της 'Δ Εθνικής Κατηγορίας , Α1, 'Α  ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ένωσής μας, π ρ ο α ι ρ ε τ ι κ ά δε τα Σωματεία Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και οι ερασιτεχνικές ομάδες των σωματείων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.
Τα πιο πάνω Σωματεία, έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν μέχρι την Δευτέρα 6-8-2012 στην Ένωση Πέλλας Δήλωση Συμμετοχής,  σε ειδικά έντυπα που επισυνάπτονται και πρέπει να συνοδεύεται από παράβολο 200 Ε. Η Δήλωση αυτή προϋποθέτει την χωρίς επιφυλάξεις αποδοχή των διατάξεων του Κ.Α.Π. και των όρων της παρούσης.
Η μη υποβολή δήλωσης συμμετοχής ή υποβολή δήλωσης με όρους, συνεπάγεται τον αποκλεισμό της ομάδας από το κύπελλο αυτό. Επιπλέον για τις ομάδες που η συμμετοχή τους είναι υποχρεωτική στο κύπελλο αυτό, με απόφαση της διοργανώτριας του πρωταθλήματος στο οποίο δικαιούται να μετάσχει η ομάδα αυτή, χάνει τον πρώτο επίσημο αγώνα Πρωταθλήματος, στον οποίο δικαιούται να συμμετέχει και της επιβάλλεται χρηματική ποινή έως 3.000Ε (άρθρο 40 παρ. 2β' του Κ.Α.Π.)
Στη δήλωση αυτή είναι ανάγκη να γνωστοποιηθούν και τα χρώματα του Σωματείου, σύμφωνα με όσα ορίζουν οι διατάξεις του Κ.Α.Π..
Στη δήλωση αυτή είναι ανάγκη να γνωστοποιηθεί και το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσουν κατά την διάρκεια των αγώνων κυπέλλου.

Οι αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας διοργανώνονται από την Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ από 18-08-12 έως 15-03-13.
Οι αγώνες της 2ης φάσης  διοργανώνονται από την Ε.Π.Ο. , έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και πάντως σύμφωνα με όσα ορίζει ο Κ.Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)