Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΟΡΓΙΟ ΦΗΜΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Κάτι δεν πάει καλά με το έργο της επέκτασης του ΧΥΤΑ στον Δήμο Αλμωπίας.

Μετά την  πολλή ορθή εμμονή του δημοτικού συμβούλου Νίκου Αποστολίδη να απαλειφθεί ο όρος που αποκλείει από τον διαγωνισμό του έργου της επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας πολλούς εργολάβους ,ώστε με αυτό το τρόπο  να μείνουν ελάχιστοι και να ¨χτυπήσουν» το έργο με  μικρά ποσοστά έκπτωσης και να ζημιωθεί ο Δήμος, τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να φουντώνει  μια περίεργη φημολογία.
Ο Ν. Αποστολίδης ζήτησε  από τον Δήμαρχο να τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επίμαχος ,όρος και το συμβούλιο να αποφανθεί  σχετικά. Ο δεύτερος υποστήριξε ότι αυτό είναι αρμοδιότητα της οικονομικής επιτροπής η οποία και θα αποφανθεί σχετικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ και της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,αυτή η φημολογία έχει αρκετές βάσεις , αφού φτάνει μέχρι αρκετά παλιά , ως και την κατασκευή του ΧΥΤΑ στην θέση ‘ μαυρόλακκος» της Χρυσής.  Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές υπάρχουν από τότε πολλά μαύρα και σκοτεινά σημεία.
Υπάρχουν πρόσωπα -σύνδεσμοι  που σχετίζονται με το όλο θέμα  και  που επιχειρούν να ξαναπαίξουν  και σήμερα έναν περίεργο ρόλο , όπως εκτιμούν οι ίδιες πηγές , που προς το παρόν δεν θέλουν να δώσουν παραπάνω  εξηγήσεις .
Το κουβάρι μπορεί να αρχίσει να ξετυλίγεται ,αν αναζητηθούν έστω και αργά τα αίτια της ακύρωσης τότε της ανάθεσης και  στην συνέχεια της ανάθεσης σε άλλο πρόσωπο.
Υπάρχει πληθώρα δημοσιεύσεων της τότε εποχής που «φωτογραφίζουν πολλές καταστάσεις.
΄Όμως υπάρχουν και πρόσφατα δημοσιεύματα  εμπλεκόμενων (ή και διαπλεκόμενων)  της τότε εποχής, που δημοσίως υμνούν τις προσπάθειες συγκεκριμένων προσώπων ,για την δήθεν μεγάλη συμβολή τους στην όλη προσπάθεια. .

1 σχόλιο:

  1. τα πρόσωπα αυτά είναι γνωστά και είχαν συγκεκριμένες θέσεις. το γνωρίζει όλος ο κόσμος αυτό. φήμες λένε ότι τα ίδια θα γίνουν και για το βιολογικό. τρελό πανηγύρι προβλέπεται. το νου σας αριδαιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)