Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

“ΜΕ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ Ο ΓΚΟΥΡΟΥΛΙ ΤΟΥ «Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ KICK BOXING


Δ. ΙΝΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ.”


  Mε NOK AOYT στο 2ο γύρο νίκησε ο Γκουρούλι Λεβάν του Δ. Ινδόπουλου το Ροδίτη πρωταθλητή Άκη Κανελόπουλο σε μία εξαιτερική εμφάνιση.
  Ο  αγώνας έλαβε χώρα στο πλάισιο της διοργάνωσης “Champions Night” που διεξήχθησαν την περασμένη Τρίτη, 31 Ιουλίου στο club “Millennium” στο Φαληράκι της Ρόδου. Η διοργάνωση των αγώνων έγινε από τον τοπικό σύλλογο με εκπαιδευτή τον Παναγιώτη Κανελόπουλο και περιελάμβανε αγώνες ΜΜΑ και Κ1.
  Η ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού ήταν πρωτοφανής γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να γίνει το αδιαχώρητο στο club.  Μεγάλο μέρος του φίλαθλου κοινού ωστόσο μπόρεσε να παρακολουθήσει τη διοργάνωση τηλεοπτικά αφού υπήρχε κάλυψη από τα τοπικά κανάλια.
Αναλυτικότερα, πραγματοποιήθηκαν επτά επαγγελματικοί αγώνες από αθλητές υψηλού επιπέδου και μεγάλης εμπειρίας. Τα αποτελέσματα της βραδιάς διαμορφώθηκαν ως εξής:

THEMIS ANDREEN VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΤΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ  ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΑΡΤΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ

CHRISTOS KELEJIAN VS ARTUR KAZABIDIS 3-0

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΣ VS FELIX POLIANIDIS 3-0

CRICORI NAZAROV VS  ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΟΖΙΔΗΣ 3-0

LEVAN GURULI VS ΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΓΚΟΥΡΟΥΛΙ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΣΠΟΤΑΚΗΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

  Ο προπονητής του Λεβάν Δημήτρης Ινδόπουλος δήλωσε: «η αγωνιστική παρουσία του Λεβάν βρίσκεται σε εξαιρετικά ανοδική πορεία και ο ίδιος είναι σε πολύ καλή φόρμα. Ο επόμενος μεγάλος αγώνας που περιμένουμε είναι αυτός που θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου στη Μύκονο στα πλαίσια της διοργάνωσης “NO LIMITS”. Ο Λεβάν καλείται να αντιμετωπίσει τον Κερκυραίο πρωταθλητή Αλέξανδρο Γκερέκο, ο οποίος είναι 8 κιλά βαρύτερος.. Προετοιμαζόμαστε με σκληρές προπονήσεις διότι έχουμε δύσκολο αντίπαλο και η διαφορά βάρους είναι πολύ σημαντική. Ωστόσο ο αγώνας αυτός θα είναι ένα τεστ για μας για τις επόμενες διοργανώσεις  που ετοιμαζόμαστε στο εξωτερικό.»

Για περισσότερες πληροφορίες και για να μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νεότερα  επισκεφτείτε  τη σελίδα του γυμναστηρίου στο: www.facebook.com/indopoulos.gym.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)