Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Θέλουν να ¨φάνε¨τον Θ. Θεοδωρίδη , αλλά δεν μπορούν




Φαγώθηκαν να «φάνε» τον Θόδωρο Θεοδωρίδη,αλλά δεν τους βγαίνει .Για κακή τους τύχη είναι έτη φωτός μπροστά.  Το τελευταίο τρίμηνο ,εμφανίστηκαν βέβαιοι για την…καθαίρεσή του , αλλά διαψεύστηκαν από την πραγματικότητα. Παράλληλα γελοιοποίησαν και τα  ΜΜΕ που χρησιμοποίησαν για τους ευσεβείς ,αλλά απραγματοποίητους πόθους τους ,αφού με τα σχετικά δημοσιεύματα γέλασε ο κάθε πικραμένος .

Τώρα επανέρχονται ξανά στο  άλλο σενάριο που φέρει τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας να μην τον συμπεριλαμβάνει  δήθεν στο…ψηφοδέλτιο.  Τελικά είναι τόσο απελπισμένοι κάποιοι στο εναπομείναντα γαλάζιο χώρο του νομού , που ούτε μια ψιλοπροβοκάτσια της προκοπής δεν είναι ικανοί να…στήσουν

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Το δημοσίευμα «παιδική χαρά» αναφέρει:



Αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές εμφανίζεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σύμφωνα με διαρροές, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας σκοπεύει να αλλάξει και τα πρόσωπα που κατέχουν τις θέσεις των Αντιπεριφερειαρχών, οι οποίοι όπως είναι γνωστό ορίστηκαν από τον προηγούμενο επικεφαλή του συνδυασμού Παναγιώτη Ψωμιάδη ο οποίος τέθηκε οριστικά σε αργία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η θητεία του Θεόδωρου Θεοδωρίδη στην Π.Ε. Πέλλας θα ολοκληρωθεί μετά τις εκλογές  , καθώς ο κ. Τζιτζικώστας σχεδιάζει αλλαγές.  (σημείωση δική μας : όποιος κατάλαβε , κατάλαβε)

Κάποια από τα πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι ο Περιφερειακός Σύμβουλος Άλκης Νουσηκύρου, ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας Πέτρος Ζέρζης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Ανδρίτσος, ενώ υπάρχουν κι άλλοι «δελφίνοι» οι οποίοι ενεργούν παρασκηνιακά.
Το βέβαιο είναι, ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει αρχίσει να αναζητά τον διάδοχο του Θεοδωρίδη, μέσα από επαφές και συζητήσεις που έχει.

 Επίλογος 1:Ο νηστικός καρβέλια  ονειρεύεται

Επίλογος 2  : Εκείνο το σενάριο  ρε παιδιά με τον ΥΜΑΘ  Θ. Καράογλου , υποψήφιο Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας τί έγινε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)