Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Με τον συνδυασμό του Γιάννη Σηφάκη ο Βαγγέλης Τσαβδάρης



                      
Υποψήφιος με τον συνδυασμό ΑλλαΖΟΥΜΕ την Αλμωπία του Γιάννη Σηφάκηδηλώνει ο Βαγγέλης Τσαβδάρης            




  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Του Τσαβδάρη Ευάγγελου του Αθανασίου και της Χρυσάνθης



ΓΕΝΙΚΑ: Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη στις 17 Απριλίου 1985. Αποφοίτησα από το διθέσιο Δημοτικό Σχολείο Δωροθέας του Ν. Πέλλας το 1998.Το 2001 αποφοίτησα από το 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας Ν. Πέλλας και το 2004 από το Ενιαίο Λύκειο Αριδαίας με γενικό βαθμό «Άριστα» (19,9).

ΣΠΟΥΔΕΣ: Το 2004 εισήχθην στην Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας, Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Στη διάρκεια των σπουδών μου το ενδιαφέρον μου επικεντρώθηκε στη μελέτη των κοινωνικών αναπαραστάσεων της αναπηρίας και στη μελέτη της τοπικής εκπαιδευτικής ιστορίας, στα πλαίσια των οποίων έχω εκπονήσει διάφορες εργασίες. Το 2008 αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο με «Άριστα» (9,38).

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ:
Σχ. ‘Ετος 2012-2013 Μετάθεση στην Ειδική Αγωγή και οργανική με απόφαση του ΠΥΣΠΕ στο Ειδικό Σχολείο Αριδαίας.   
Σχ. Έτος 2010-2011 Σχ. ‘Ετος 2011-2012  Διορισμός στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής και υπηρέτηση μετά από απόσπαση στο Ειδικό Σχολείο Αριδαίας για λόγους υγείας.
Σχ. Έτος 2009-2010 αναπληρωτής στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας.
Σχ. Έτος 2008-2009: αναπληρωτής δάσκαλος στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας.

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ:
·         2008-2009: Εξωτερικός συνεργάτης με έγκριση του ΥΠΕΠΘ στο Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας του Γενικού Λυκείου Αριδαίας με γενικό τίτλο « Η αντίληψη των εφήβων για τον εαυτό τους και οι γνωστικές συγκρούσεις που δημιουργούνται γύρω από την έννοια της αναπηρίας»
·         2007-2008: Εισηγητής και συντονιστής της μαθητικής ομάδας του Προγράμματος Αγωγής Υγείας του 1ου  Γυμνασίου Αριδαίας με το γενικό τίτλο «Ο έφηβος και η κοινωνική του αναπαράσταση για την αναπηρία»

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ:
·         Συμμετοχή στο: ΓΚΕΚΑ,Μ (υπό δημοσίευση). Στάσεις και κοινωνικές αναπαραστάσεις των μελλοντικών εκπαιδευτικών για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στην εκπαιδευτική διαδικασία. Στο Α.Β.Ρήγα (επιμ.) Ισότητα στη Διαφορετικότητα και Πολιτισμός, Αθήνα: Δαρδανός
·         « Η εκπαιδευτική κατάσταση στο Δήμο Αριδαίας- Αλμωπίας μέσα από αρχειακό υλικό», Φλώρινα, 2006 (Πανεπιστημιακή εργασία)
·         «Κοινωνικοποίηση των ατόμων με αναπηρίες μέσα από την εκπαίδευση», άρθρο στο «Αναπηρία και Αυτοεκτίμηση, Μια γέφυρα αλληλοεκτίμησης αρτιμελών και αναπήρων», ΥΠ.Ε.Π.Θ., Αγωγή Υγείας, Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας, Ιούνιος 2007
·         «Πρώιμη μορφή δυσαναγνωσίας στο Δημοτικό Σχολείο ( οι περιπτώσεις δύο μαθητών Β΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού), στο www.specialeducation.gr/files/dysanagnwsia_pro.doc

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ:
·         « Η σημασία της εφαρμογής προγραμμάτων σεξουαλικής αγωγής στην εκπαίδευση», 4ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης και Πρόληψης της Σεξουαλικής Κακοποίησης, 18-20 Δεκεμβρίου 2008, Αθήνα.
·         « Κοινωνικές αναπαραστάσεις για την αναπηρία. Ο εκπαιδευτικός με αναπηρία στο σύγχρονο πολυμεσικό περιβάλλον. Ερευνητικά τεκμήρια.», ημερίδα με θέμα « ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ», 12 Μαρτίου 2008 Αθήνα.
·         « Οι αναπαραστάσεις των εκπαιδευτικών για την αναπηρία», Ενημερωτική συνάντηση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας, 3ο Γυμνάσιο Έδεσσας, 29 Φεβρουαρίου 2008.
·         « Η Αγωγή Υγείας ως πεδίο μεταβολής των κοινωνικών αναπαραστάσεων της αναπηρίας. Αναπαραστάσεις των Διευθυντών των Θεσμών Ειδικής Αγωγής για το επάγγελμά τους. Ερευνητικά τεκμήρια», ημερίδα με το γενικό τίτλο «για μια γέφυρα αλληλοεκτίμησης με τα άτομα με αναπηρία», 20 Δεκεμβρίου 2007, Έδεσσα.
·         « Η Αγωγή Υγείας ως πεδίο μεταβολής των κοινωνικών αναπαραστάσεων της αναπηρίας.», Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «Η εμπλοκή εκπαιδευτικών και μαθητών στις δραστηριότητες Περιβαλλοντικής Αγωγής και Αγωγής Υγείας.», 6 Νοεμβρίου 2007, Έδεσσα
·         «Πρώιμη μορφή δυσαναγνωσίας στο Δημοτικό Σχολείο ( οι περιπτώσεις δύο μαθητών Β΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού), Αριδαία, 8 - 9 Σεπτεμβρίου 2009, Ξενητίδειο Πνευματικό Κέντρο, Διημερίδα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας με τίτλο «Παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στο σχολείο – Θεωρία και πράξη»


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ:
·         «Η διδακτική της Λογοτεχνίας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»,28-29 Νοεμβρίου 2008, Έδεσσα.
·         «Μεθοδολογικά και Επιστημολογικά Ζητήματα Συγγραφής Επιστημονικών Εργασιών», 6-7 Νοεμβρίου 2007, Φλώρινα.
·         «Η εμπλοκή εκπαιδευτικών και μαθητών στις δραστηριότητες Περιβαλλοντικής Αγωγής και Αγωγής Υγείας», 6 Νοεμβρίου 2007, Έδεσσα.
·         8ο Συνέδριο Ελληνικής Σημειωτικής Εταιρείας
«Σημειωτική και Ιδεολογίες: Σύνορα, Περιφέρειες, Διασπορές.», 18-21 Οκτωβρίου 2007, Φλώρινα.
·         «Ιστορία. Καταστροφική παιδαγωγική ή στρατηγική πρόκλησης εθνικού πανικού;», 15/5/2007, Φλώρινα.
·         Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Απορρίμματα: τα χρήσιμα…άχρηστα. Από το Σήμερα στο Αύριο», 7-10 Δεκεμβρίου 2006, Έδεσσα.
·         «Ο παπα-Σταύρος Τσάμης (1870-1906): Η προσφορά του – η θυσία του», 22 Νοεμβρίου 2007, Φλώρινα.
·         «Η Ελληνική Παιδεία από τον 18ο αιώνα έως τον 20ο αιώνα. Ερευνητικές συνιστώσες.», 12-13 Απριλίου 2005, Φλώρινα.
·         «Η Ιστορία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», 22-23 Οκτωβρίου 2004, Φλώρινα.
·         «Η Ορθοδοξία ως πρόταση παιδείας και πολιτισμού» 8 Μαΐου 2000





7 σχόλια:

  1. Γίγαντα Βαγγέλη, είσαι ένας άνθρωπος που με το κουράγιο σου και τη δύναμη της θέλησής σου κάνεις όλους εμάς να αισθανόμαστε μικροί. Μπράβο Βαγγελάρα! Μπράβο και για το ήθος της επιλογής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΘΕΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΦΗΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΕ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σου νέε μου. Είσαι με διαφορά ο καλύτερος μέσα στο συνδιασμό που ανήκεις κααι κοσμείς με την παρουσία σου όλη την διαδικασία των εκλογών. Σου εύχομαι να πετύχεις και τους συλλογικούς και τους προσωπικούς στόχους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγχαρητήρια Γιάννη για τον υποψήφιο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος Βαγγελη,να κοιτας την λεπτομερια με προσοχη,να εχεις το νου σου,ωστε οι απογοητευσεις που μπορει να ερθουν να τις αντιμετωπισεις με μεγαλυτερο σθενος.οι ανθρωποι σκαρφιζοντε τα παντα για να εξασφαλισουν εναν σημαντικο γι αυτους στοχο .Ενας φιλος απο μακρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαγγέλη, είσαι ο ιδανικότερος άνθρωπος στον καταλληλότερο συνδυασμό . Η αξία σου , το ήθος σου και η τεράστια δύναμή σου είναι γνωστά σε όλους μας. Μπράβο στον Σηφάκη για την επιλογή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)