Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Στην Πέλλα ο Γιάννης Ιωαννίδης






Τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με το συνδυασμό «Περιφέρεια – Πρωταθλήτρια», Γιάννη Ιωαννίδη υποδέχθηκε στο νομό Πέλλας ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ανδρίτσος.
Μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους  επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Εδεσσας όπου ενημερώθηκαν από τον διοικητή για τα προβλήματα των δύο νοσοκομείων του νομού Πέλλας. Η έλλειψη αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και η μεταφορά της μονάδας τεχνητού νεφρού από το ημιϋπόγειο στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου Εδεσσας ήταν τα θέματα αιχμής για τα οποία οι κύριοι Ιωαννίδης και Ανδρίτσος δεσμεύτηκαν πως θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να επιλυθούν το συντομότερο δυνατό. Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Ανδρίτσος τόνισε: «Ολοι μαζί, ενωμένοι χωρίς μικροκομματικές αντιλήψεις, πρέπει να δουλέψουμε ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας. Δυστυχώς οι δομές υγείας στο νομό μας είναι σε άθλια κατάσταση και είναι υποχρέωση της περιφερειακής αυτοδιοίκησης να δώσει λύσεις. Σημαντική προϋπόθεση είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση στα νοσοκομεία. Υπάρχουν χωριά όπως ο Αρχάγγελος ή η Αγία Φωτεινή με δρόμους χωρίς διαγράμμιση ή φωτισμό και η διακομιδή ενός έκτακτου περιστατικού είναι πραγματικά δύσκολη».
Οι κύριοι Ιωαννίδης και Ανδρίτσος αναφέρθηκαν στην  κακή κατάσταση γενικότερα του οδικού δικτύου του νομού επισημαίνοντας ότι είναι ο νομός Πέλλας είναι το μοναδικό κομμάτι της Κεντρικής Μακεδονίας που δεν συνδέεται με εθνικούς δρόμους καταδικάζοντας την περιοχή σε απομόνωση.

ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ
  
Την Αριδαία επισκέφθηκαν τη Πέμπτη (10-4-2014)  ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης  και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του νομού Πέλλας, Γιάννης Ανδρίτσος . Οι δύο επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφέρεια – Πρωταθλήτρια» επισκέφθηκαν την αγορά της πόλης και συζήτησαν σε φιλικό κλίμα, με δεκάδες αριδαιώτες, όλων των ηλικιών, για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και για μπάσκετ αφού ο κόουτς είχε να διηγηθεί άγνωστες ιστορίες αλλά και να απαντήσει σε καταιγισμό ερωτήσεων.











2 σχόλια:

(3)