Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Θεόδωρου Ματζηρίδη «Αλλάζουμε την Αλμωπία» – Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης



     
Ονομάζομαι Θεόδωρος Ματζηρίδης. Γεννήθηκα  το 1973 και κατοικώ  μόνιμα στο  Νεοχώρι .  
Εργάζομαι ως ηλεκτροσυγκολλητής, και είμαι στη Διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού μου,                τον ΑΣΤΕΡΑ Νεοχωρίου.

Για τους ανθρώπους της εργασίας - όπως είμαι εγώ - είναι πολύ σημαντικό, σ’ αυτές τις   τραγικές καταστάσεις  ανεργίας και  φτώχιας που ζει η χώρα μας, να νοιώθουμε τη στήριξη και την αλληλεγγύη της Δημοτικής Διοίκησης.  Δυστυχώς  ο τόπος μας  και οι άνθρωποί του τα τελευταία χρόνια δεν είχαν αυτήν την ευκαιρία.
Σήμερα ακόμα περισσότερο, Δημοτικές Διοικήσεις προσηλωμένες στους κομματικούς  τους στόχους ή με λογιστική λογική δίχως όραμα, δεν έχουν να  μας προσφέρουν τίποτα πια.
Η Καρατζόβα χρειάζεται μια Δημοτική Διοίκηση  με όραμα και ρεαλιστικό σχεδιασμό, που  γνωρίζει πώς θα αξιοποιήσει  κάθε πλεονέκτημα που έχει ο τόπος μας και οι άνθρωποί του. Μια Δημοτική αρχή που θα στηρίξει τους  ανθρώπους της εργασίας,  εξαντλώντας κάθε περιθώριο που υπάρχει για την ανάπτυξη του τόπου που ζούμε.
 Με τη βεβαιότητα ότι η Δημοτική  Κίνηση  «Αλλάζουμε την Αλμωπία»  με υποψήφιο  Δήμαρχο τον  Γιάννη  Σηφάκη  θα είναι μια τέτοια  Δημοτική Διοίκηση, καταθέτω και τη δική μου υποψηφιότητα.

Θεόδωρος Ματζηρίδης, κάτοικος  Νεοχωρίου.
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας

2 σχόλια:

  1. καλό παιδί και εθελοντής, πάντα με το χαμόγελο, στηρίζει τις πρωτοβουλίες του χωριού. Το Νεοχώρι Βορεινό Πευκωτό ψηφίζει Θόδωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑ ΧΑΧΧΑ ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)