Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

8 Χρυσά μετάλλια , 10 Αργυρά και 12 Χάλκινα για το Αθλητικό Σύλλογο Καράτε Αριδαίας ‘’ Η ΑΛΜΩΠΙΑ.









ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡΑΤΕ  ΄΄ΑΝΤΩΝΙΑ  ΤΣΑΜΟΥΡΙΔΟΥ ‘’


  Στις 14  Φεβρουαρίου 2016 διεξήχθη το 3ο Κύπελλο Καράτε  προς τιμήν της αδικοχαμένης σε τροχαίο αθλήτριας της Βέροιας Αντωνίας Τσαμουρίδου του Πανημαθιακού συλλόγου στο ΕΑΚ του Μακροχωρίου Ημαθίας. Στο κύπελλο αυτό έλαβαν μέρος οι περισσότεροι σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας καθώς και από διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως Κέρκυρα, Λευκάδα , Αθήνα, Χίος , Ιωάννινα. Με 474 συμμετοχές αθλητών και αθλητριών είχε αγωνιστική επιτυχία. Οι αθλητές διαγωνίστηκαν στο παραδοσιακό ΚΑΤΑ και μαχητικό ΚΟΥΜΙΤΕ  και το τεχνικό επίπεδο ήταν πολύ υψηλό.
 
  Στο κύπελλο αυτό έλαβε μέρος και ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε της Αριδαίας  ‘’  Η  ΑΛΜΩΠΙΑ  ‘’ που εκπροσωπεί το Καράτε στην επαρχία μας με 18 αθλητές και αθλήτριες κατακτώντας  8 Χρυσά μετάλλια , 10 Αργυρά  και 12  Χάλκινα. Τα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές:

Κουκουσέλης Ιωάννης   χρυσό ΚΑΤΑ και χρυσό ΚΟΥΜΙΤΕ

Ζηκάκη Αντωνία              χρυσό ΚΑΤΑ και χρυσό ΚΟΥΜΙΤΕ

Φιλιοπούλου Ολυμπία      χρυσό ΚΑΤΑ και αργυρό ΚΟΥΜΙΤΕ

Πόπτση Ελένη            χρυσό ΚΟΥΜΙΤΕ και αργυρό ΚΑΤΑ

Χριστοδουλίδου Ζωή  χρυσό ΚΑΤΑ και χάλκινο ΚΟΥΜΙΤΕ

Προκοπίδης Θωμάς  χρυσό ΚΟΥΜΙΤΕ και χάλκινο ΚΑΤΑ

Χορόζογλου Ιωάννα  αργυρό ΚΑΤΑ και αργυρό ΚΟΥΜΙΤΕ

Τσούρας Τζουλιάνο αργυρό ΚΑΤΑ και χάλκινο ΚΟΥΜΙΤΕ Αλατζά Αθανασία  αργυρό ΚΑΤΑ  και χάλκινο ΚΟΥΜΙΤΕ

Προκοπίδης Κυριάκος  αργυρό ΚΑΤΑ και χάλκινο ΚΟΥΜΙΤΕ

Καγιογλίδου Ιωάννα  αργυρό ΚΑΤΑ και χάλκινο ΚΟΥΜΙΤΕ

Νάνος Πέτρος  αργυρό στο ΚΟΥΜΙΤΕ

Σοφιανός Δημήτριος αργυρό στο ΚΟΥΜΙΤΕ

Καραμήτσος Γεώργιος  χάλκινο στο ΚΑΤΑ και ΚΟΥΜΙΤΕ

Καλτερεμτζής Νικόλαος χάλκινο σε ΚΑΤΑ και ΚΟΥΜΙΤΕ

Μητσάνης Δήμος χάλκινο στο ΚΑΤΑ

Κεβίδου Ευαγγελία  χάλκινο στο ΚΟΥΜΙΤΕ

  O αθλητικός  σύλλογος Καράτε της Αριδαίας κατετάγη πέμπτος ανάμεσα σε τριάντα συλλόγους

  Ο αθλητικός μας σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους και ιδιαίτερα τους νέους αθλητές που για πρώτη φορά έλαβαν μέρος σε αγώνες και έδειξαν ότι έχουν μέλλον. Επίσης ευχαριστεί τους βοηθούς προπονητές Νάνο Δήμο και Κεβίδου Κλεονίκη για την βοήθειά τους στο κοουτσάρισμα των αθλητών και τους γονείς των αθλητών για την συμπαράστασή τους.

                                    ΤΟ  Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ




ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ

 ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ   

   Στις 16-17 Ιανουαρίου 2016 διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε Παίδων-Κορασίδων οργανωμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα. Με πολύ μεγάλη συμμετοχή οι νεαροί καρατέκα (έως 14 ετών) έδειξαν ότι το Καράτε έχει μέλλον στην Ελλάδα με τις τεχνικές τους δυνατότητες και την μαχητικότητά τους που χαρακτηρίζει το άθλημά μας. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν μόνο έμπειροι αθλητές που κάνουν χρόνια Καράτε καθώς το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και οι αθλητές όλοι είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι. Αγωνίστηκαν στο παραδοσιακό ΚΑΤΑ και το μαχητικό ΚΟΥΜΙΤΕ.

  Ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε της Αριδαίας  ‘Ή ΑΛΜΩΠΙΑ ΄ που εκπροσωπεί το Καράτε στην περιοχή μας συμμετείχε με έναν αθλητή τον Κουκουσέλη Γιάννη ο οποίος αγωνίστηκε και στο ΚΑΤΑ και στο ΚΟΥΜΙΤΕ. Μετα από εκπληκτική εμφάνιση κατέκτησε την Τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο στο ΚΑΤΑ αγωνιζόμενος σε πέντε αγώνες με αποτελέσματα  5-0, 4-1, 5-0, 2-3. 4-1. Αλλά και στο ΚΟΥΜΙΤΕ είχε πολύ καλή εμφάνιση καθώς κέρδισε 2-1 τον πρώτο αγώνα αλλά έχασε τον δεύτερο 1-0 σε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μετάλλιο.

  Ο Κουκουσέλης Γιάννης είναι ένας αθλητής πού προπονείται καθημερινά πάνω από δύο ώρες αγόγγυστα με υπομονή, επιμονή και ψυχική δύναμη.

  Ο Αθλητικός μας Σύλλογός  συγχαίρει τον αθλητή του για την μεγάλη του επιτυχία και του εύχεται μεγαλύτερες διακρίσεις.

                                         ΤΟ  Δ.Σ. ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)