Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Πολιορκία Σηφάκη στην Άρνισσα



 

ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 11.00 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 97,1



Ασφυκτική πολιορκία  το απόγευμα της Κυριακής για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Πνευματικό Κέντρο  Άρνισσας, όπου αγρότες  τον "εγκλώβισαν" για τρεις και πλέον ώρες.
Οι αγρότες που  πληροφορήθηκαν την προγραμματισμένη συνάντηση του βουλευτή με κατοίκους της περιοχής, για θέματα που αφορούσαν τη λίμνη Βεγορίτιδα, έσπευσαν να εκφράσουν έντονες διαμαρτυρίες, ζητώντας του να καταψηφίσει τις επικείμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Στην Άρνισσα κατέφθασαν αγρότες από το μπλόκο της Αψάλου  ,αλλά και της Φλώρινας. Ο βουλευτής παρά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα , ανέλυσε στους αγρότες ,ακριβών τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για τους αγρότες.  Ο ίδιος , σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ,δήλωσε , ότι είναι από τους βουλευτές που δεν κρύβεται ούτε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία . Θεωρεί χρέος του να ενημερώσει  τους αγρότες ,παρά τις εντάσεις που δημιουργούνται . Τη Τρίτη εκτός απροόπτου θα αναφερθεί και για το συγκεκριμένο περιστατικό  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 97,1 μετά τις 11.00 το πρωί.
Έπειτα από τρεις ώρες περίπου, με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και την παρουσία της Αστυνομίας, λύθηκε ο κλοιός των αγροτών που έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο κατά την αποχώρηση του  Γιάννη Σηφάκη.
Η απρόσμενη αυτή "επίσκεψη" έρχεται λίγες ημέρες μετά την πορεία διαμαρτυρίας των αγροτών προς το πολιτικό του γραφείο στην Αριδαία, όπου είχαν πετάξει κοπριά και αυγά. 
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Είναι άξιον απορίας πάντως το γεγονός ότι οι αγρότες δείχνουν όλες τις άγριες διαθέσεις τους προς το συγκεκριμένο βουλευτή, ο οποίος  εκλέχτηκε πριν ένα χρόνο.
Τέτοια συμπεριφορά δεν έχουν επιδείξει για κανέναν άλλο. Είναι δε ο μόνος που συνομιλεί με τους αγρότες , αλλά και παίρνει δημόσια θέση.
Μάλιστα πριν λίγες μέρες κάτοικοι ορεινού της Έδεσσας , εν μέσω αγροτικών κινητοποιήσεων επεφύλαξαν θριαμβευτική υποδοχή στην Θεοδώρα Τζάκρη , η οποία πήγε να τους γνωστοποιήσει ειλημμένη απόφαση προ πολλού τις ΔΕΗ για αποζημιώσεις.
Οι διαφορετικές αντιμετωπίσεις μάλλον δικαιολογημένα δίνουν την εντύπωση ότι στις τάξεις των διαμαρτυρόμενων αγροτών υπάρχει αντιμετώπιση δύο μέτρων και σταθμών .


ΦΩΤΟ απο karatzova.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)