Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Δύο ομάδες αγροτών δεν έγιναν δεκτές στο Μαξίμου...



Εμπλοκή προέκυψε στην σημερινή συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό, καθώς δύο ομάδες εκπροσώπων του πρωτογενή τομέα δεν...
έγιναν δεκτές από τον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την πανελλήνια συντονιστική επιτροπή αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων αλλά και την πανελλήνια ένωση νέων αγροτών, οι οποίοι, ενώ προσήλθαν για συνάντηση με πρωθυπουργό, δεν κατάφεραν τον δούν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πρώτης:

Καταγγέλουμε την σημερινή συνάντηση γιατί παραφωρα παραβιαζονται τα συνταγματικά μας δικαιώματα. Είναι πρωτοφανές μια πενταμελής επιτροπή που ήρθε να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, όλο αυτό να το αδειάζετε.

Δεν θα παραστούμε στην συνάντηση, εφόσον δεν παίρνουν μέσα τα άτομα που έχουμε εκλέξει.

Θα συναντηθούμε με τους άλλους αργηγούς, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Ποιους θέλουν να μπουν μέσα ; Αυτοί που θέλουν εκείνοι;

Την αντίδρασή της για την απαγόρευση εισόδου στο Μαξίμου εξέφρασε και η Πανελλήνια ένωση νέων αγροτών δια του εκπροσώπου της Θεόδωρου Βασιλόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για ''πόρτα που βρήκαμε στην προσπάθεια μας για συζήτηση''.

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν η ίδια ένωση είχε συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλόπουλο:

Ενώ συζητήσαμε για τις λύσεις των προβλήμάτων μας με τον Πρόεδρο, βρήκαμε μια παγκόσμια πρωτοτυπία όταν πήγαμε στον πρωθυπουργό : βρήκαμε πόρτα για να συζητήσουμε και αυτό μας στενοχωρεί πάρα πολύ.
Τα νέα παιδιά περιμένουν κάποιες κινήσεις. Σήμερα προσπαθήσαμε διάλογο, η κυβέρνηση φαίνεται ότι δεν θέλει διάλογο.Ηρθαμε σήμερα από τα χωράφια μας για διάλογο, δεν το είδαμε όμως αυτό.Μας είπαν ότι δεν ήμασταν στη λίστα των ονομάτων. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)