Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ξευτίλισε τελείως τον Σίμο Σωτηριάδη ο Δημήτρης Μπίνος



ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ


ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ η εικόνα του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας στη συνεδρίαση της Δευτέρας . Ένας  αδικαιολόγητα εκνευρισμένος και εκτός εαυτού  Δήμαρχος ο Δημήτρης Μπίνος, έδειξε τα πραγματικά αισθήματα που τρέφει  για τον τρόπο λειτουργίας των θεσμών και δη του  δημοτικού Συμβουλίου.
Υποδείκνυε  συνέχεια  σε έντονο ύφος αυταρχικά και εξαναγκαστικά στον Σίμο Σωτηριάδη πώς να ασκεί τα καθήκοντα του προέδρου.  Σε ποιον θα δίνει και σε ποιον όχι τον λόγο. Τον κατήργησε τουλάχιστον δέκα φορές και του αφαίρεσε τον λόγο και το καθήκον να διευθύνει τη συνεδρίαση . Στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης ασκούσε αυτός καθήκοντα προέδρου .
Εύστοχα και ευγενικά επιχείρησε τον επαναφέρει στη πραγματικότητα και την θεσμική τάξη ο Δημήτρης Πασόης, αλλά μάταια
Ήταν στιγμές που έδινε την εντύπωση ο κ. Μπίνος ότι δεν υπολογίζει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ούτε για σκουπίδι.
Εκμεταλλευόμενος ο Δήμαρχος  προφανώς την στωική υπομονή που δείχνει πολλές φορές ο Σίμος Σωτηριάδης ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου προς όλες τις πλευρές . Στη συνεδρίαση της Δευτέρας όμως ,είναι άξιον απορίας πως  ο Σίμος Σωτηριάδης,δέχτηκε και ανέχτηκε να καταρρακώσει ο Δήμαρχος την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητά του.
Ήταν εμφανής η αμηχανία του και η δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε. Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος στην θέση του ,θα τα βροντούσε και θα έφευγε , από την συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου .

2 σχόλια:

  1. Αυτά πρέπει να βιντεοσκοπούνται και να τα βλέπει ο κόσμος που τους ψήφισε. Ελπίζω κάποιος να ανεβάσει στο youtube τουλάχιστον κάποια στιγμιότυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν για το βιτσιο του γινεται εξουσια. Ετσι συμεριφερεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)