Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Γενναία προσφορά του Ανδρέα Κόγιου



Το βήμα του δημοτικού συμβουλίου .με την απαράδεκτη ανοχή του προέδρου Σίμου Σωτηριάδη (Αγαπητέ Σίμο ,με το συμπάθιο , αλλά σήμερα σε γελοιοποίησαν ,αργότερα θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ)
για να εξαπολύσει άνανδρη επίθεση ουσιαστικά συνολικά κατά του τύπου , υπό την μορφή προσωπικής επίθεσης κατά εκπροσώπου του blog  μας.
Χωρίς ντροπή  και σεβασμό σε έναν θεσμό που υποτίθεται ότι υπηρετεί, θεώρησε ότι μπορεί να χρησιμοποιεί για προσωπικές του επιθέσεις . Αντί να απαντήσει δημόσια στο ίδιο μέσο που θεωρεί ότι τον αδικεί ή μέσα από το δικό του ,που  προσπαθεί μάταια να αναδείξει , γιατί είναι άσχετος με το αντικείμενο, επιχείρησε την άνανδρη επίθεση έχοντας εξασφαλίσει εκ των προτέρων όπως αποδείχτηκε την συναίνεση του προέδρου που δεν επέτρεψε στον εκπρόσωπό μας να απαντήσει επικαλούμενος τον κανονισμό. Ο κ. Κόγιος λοιπόν  μετά από συνήθη εξονυχιστική έρευνα , διατύπωσε το ερώτημα « αν ο φίλος του ο Πέτρος για όσα γράφει πληρώνεται ( έτσι κάνει προφανώς ο ίδιος). Αν όχι τότε θα του κάνει τα έξοδα να τον εξετάσει γιατρός και να αγοράσει τα ανάλογα…φάρμακα και να κάνει την ανάλογη θεραπευτική αγωγή»

Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αγαπητέ φίλε Ανδρέα ,  η ευγενική και γενναία προσφορά σου με συγκινεί ιδιαίτερα. Πολύ ευχαρίστως να ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Πρώτα όμως πρέπει να μου δώσεις την διεύθυνση του γιατρού , για να με διαβεβαιώσει ότι η θεραπευτική αγωγή που εφάρμοσε σε σένα και τα χάπια που σου έδωσε , είχαν αποτέλεσμα. Διότι εγώ δεν είμαι ειδικός γιατρός να το διαπιστώσω . Σε ευχαριστώ πάντως .
Υ΄Γ΄ Φαίνεται ότι αυξήθηκαν  τα «επιδόματα» και είσαι σε θέση να κάνεις ευεργεσίες.

3 σχόλια:

  1. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ ΚΟΓΙΟ,ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο καραμπολα βρεθηκε σαυτη τη θεση. Οποτε φορτωθηκαμε ακομα εναν αχρηστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άχρηστοι είναι όσοι θηλυπρεπώς κάνουν ανώνυμα σχόλια!
    Είστε άνδρες εσείς η γυναικούλες;
    Πάτε να κλάψτε καμια σας αμαρτία κι αφήστε τα σχόλια για τους άνδρες που δεν κρύβονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)