Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Διόρθωσαν την ποινή του ΗΡΑΚΛΗ Άσπρου





-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ


 Κατακυρώνεται ο αγώνας πρωταθλήματος της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας της 17-2-2016, μεταξύ των ομάδων Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ, με τέρματα 5-0 και βαθμούς τρείς (3) υπέρ της ομάδας του σωματείου Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ, επίσης μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει βαθμοί δύο (-2), επίσης αφαιρούνται από το σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα που θα μετέχει την ποδοσφαιρική περίοδο 2016/17, επειδή έμεινε στον παραπάνω αγώνα με λιγότερο από επτά (7) ποδοσφαιριστές, βάσει των διατάξεων του άρθρου 21 παρ. 8 του ΚΑΠ της ΕΠΟ.

 Η προηγούμενη απόφαση
-Κατακυρώνεται ο αγώνας πρωταθλήματος της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας της 17-2-2016, μεταξύ των ομάδων Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ, με τέρματα 5-0 και βαθμούς τρείς (3) υπέρ της ομάδας του σωματείου Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ, επίσης μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει βαθμοί τρείς (-3), επίσης αφαιρούνται από το σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα που θα μετέχει την ποδοσφαιρική περίοδο 2016/17, επειδή έμεινε στον παραπάνω αγώνα με λιγότερο από επτά (7) ποδοσφαιριστές, βάσει των διατάξεων του άρθρου 21 παρ. 8 του ΚΑΠ της ΕΠΟ.








Άλλες αποφάσεις




-Καλούνται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο
εκπρόσωπος κ. ΜΗΤΩΝΑΣ Χ και ο προπονητής κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α. του σωματείου ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ, για όσα σε βάρος τους αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 20-2-2016, μεταξύ των ομάδων Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ-ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ.        
Οι παραπάνω απολογίες πρέπει να περιέλθουν στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.

1 σχόλιο:

  1. αυτο το αρθρο 21 παρ.8 του ΚΑΠ, τι είναι λάστιχο; την μια αφαιρεί 3 βαθμούς και την αλλη 2; ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)